Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltak a magyar női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltak a magyar női youtuberekről? Bejönnek?

Figyelt kérdés
2017. nov. 1. 08:41
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Vannak szépek köztük, de nem jönnek be, mert nagyon megjátszák magukat. Nem szeretem az ilyen mű viselkedést.
2017. nov. 1. 08:53
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
Remélem, az én párom majd annyi magyar """youtubert""" ismer, mint én. Nullát.
2017. nov. 1. 09:09
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
Hát, gondolom van aki külsőre igen, de jellemre a legtöbb 22 év alatti "youtuber" több, mint siralmas. A régi "öregek" (na ja, huszonöt-harminc körüliek), még alázattal csinálták (FreddyD-féle hullám), de mostanság őrjöngő tizenévesek is "youtuberek", zéró alázat a közönség felé, primitív poénok, és egyértelmű feltűnési viszketegség sokaknál.
2017. nov. 1. 09:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Pont ma gondolkoztam amugy pont ezen, hogy a sok férfi aki itt leírja, hogy egy no smink nélkül a legszebb, meg ne oltozzon tul az vajon mit szólna ha kiderülne az epp aktualisrol hogy ez a hobbija. Mert ugyebár a nők felszínesek, de nekik ez mar tul sok, nem fer bele stb. A válaszokon is megfog látszani ki mennyire felszínes.
2017. nov. 1. 09:27
 6/9 anonim ***** válasza:
62%

Hohó! Lehet ez a hobbija, senkit nem zavar, a kérdés az, hogy milyen minőségben és alázattal. Ha csak annyi a "produkció", hogy "há' nézzük meg mivan a táskámba" és ennyi a videó, az több mint siralmas, és egyértelmű feltűnési viszketegség. (Ugyanez férfi oldalról amikor a bunkók feltöltik a böfögés-fingás "poénjaikat"). Nem is beszélve az olyanokról, mint Bartos meg ilyenek, ahol még produkció sincs, csak egy öreg szittyós konyhai hulladékot eszeget.

Ha tartalmas, igényes nem pénzhajhász (PINGVINKOSZTÜMÖT VEGYÉ' LINK) vagy figyelemhiányos videókat készít, akkor simán elismerésre méltó. De 100 "youtuberből", talán 4-5 ilyen van, a többiről jobb nem is beszélni.

2017. nov. 1. 09:35
 7/9 anonim ***** válasza:

nem ismertem ezeket, de most kikapcs gyanánt belenézegettem a linkekbe.

AvianaRahl volt az, ami nézhető volt számomra. Értelmes lányok, és szépek is. Ők tényleg szépek, választékosan tudnak beszélni, van humoruk, saját gondolataik, értékrendjük, ők fullosak.

A többi 16 éves kikent liba nem érdekel.

2017. nov. 1. 09:47
 8/9 anonim ***** válasza:
60%
fatimapanka is szép, kedves és értelmes.
2017. nov. 1. 09:51
 9/9 anonim ***** válasza:

Kb. mindegyiket megdugnám, de ez minden pozitívum, amit el tudok mondani róluk.

Amúgy elképesztően sablonos, hülye pitsa az összes.

Semmi egyéniség, semmi értelmes, hasznos tartalom, csak sminktanácsok, meg divat, meg ilyen fszságok.

2017. nov. 1. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!