Ti mit gondoltok a Magyar youtuberekről?
Ha arra vagy kíváncsi, hogy a top magyar youtuberek miért nem olyan jók, mint az angolul beszélők, akkor erre nagyon egyszerű válasz van. Nem éri meg magyarul youtube-ozni.
Nem olyan nagy a célközönség, ezért nincs annyi bevételük, hogy megérje olyan sok pénzt és energiát belefektetni. Bár remélem, hogy ez a jövőben változni fog, még ma ez legtöbbnek csak hobbi.
Ami szintén nem segít, hogy rengetegen használnak adblock-ot Magyarországon, a youtube csatorna fehérlistára tételét viszont nagyon kevesen. Így nem támogatod a kedvenc alkotódat, hiába nézed meg az összes videóját, tőled nem lesz bevétele, így kevésbé éri meg neki ezzel komolyan foglalkozni.
Nem sok magyar youtubert nézek, de egy párról van véleményem:
Justvidman: Szerintem a legjobb.
Dancsó: Túlértékelt, unalmas Nostalgia Critic utánzat. Az új videói pedig borzalmasak. A régiek jók, de az új videói kritikán aluliak.
Hollywoodi Hírügynökség (Szirmai Gergely): Jó fej, csípem.
Pingvinharcos vagy Sirius: Belenéztem már egy-két videojába, hogy lássam, miért hájpolják ennyire. A csávó szimpatikusnak tűnik, de a gameplay műfaj számomra a legunalmasabb videotípus. Így tulajdonképpen kijelenthetjük, hogy nem jön be.
Egyelőre ezeket ismerem úgy-ahogy, majd becsekkolok még egy-két emberkét, és róluk is kifejtem a véleményemet.
Nem csak a mainstream létezik.. :D
De ha mainstream akkor TheVR, Otherworld, Szirmai több csatoránán... Nem igazán lehet rájuk panaszkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!