Mi a véleményed a youtuberekről?
Semmi, 2012 -óta egyet sem nézek.
A műbalhé és a celebeskedés megy. Ebből tudnak megélni, máshoz nem nagyon értenek.
Nincs átfogó véleményem, mert jelentős különbség van pl. Szabyest, a Hollywood Hírügynökség vagy a Tanulom Magam között.
Sok csinál hülyeséget, celebeskedik - majdnem ugyanennyi "él" abból, hogy ezekről panaszkodik. Van néhány valóban vicces érdekes és szórakoztató valamint érdekes, illetve akad egy-kettő komolyabb, színvonalas is. Utóbbi kettőt nézem elvétve, azok a youtube-erek semlegesek vagy szimpatikusak. Akikről rossz véleménnyel vagyok/lennék, azoknak a videóit is kerülöm :D
Azt, hogy már bőven elb@$zott egy világ lett ez, amikor egyesek sikeresek lehetnek és pénzt kereshetnek azáltal, hogy igazából semmi értelmeset nem csinálnak, nem dolgoznak, csak pofáznak egy videó keretein belül.
Évről-évre süllyed le az emberek átlagos értelmi színvonala. Az, hogy egyáltalán létezhet a "youtuber", mint fogalom, és hogy sok tizenéves számára ezek szórakozási formának minősülnek, csak azt mutatja, hogy a szellemi romlás végső stádiumába léptünk, ahonnan már nincs visszaút...
Az előttem levő két hozzászólással teljesen egyetértek. Soha nem néztem youtubereket és nem is fogok. Inkább megyek kapálni a kertbe mint ilyennel mulassam az időt.
Az imádott híres színészekről ugyanez a véleményem. Jól végzik a munkájukat, ennyi. Na mindegy ez már egy külön téma lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!