Mi a véleményetek ezekről a youtuberekről?
Csizmadia Gabi szerintem nagyon érett, értelmes, aranyos lány, és színvonalas videói vannak, mikor először láttam tőle videót, meglepődtem, mennyire fiatal, és milyen ügyes, és hihetetlenül szép lánynak tartom. A korosztályának abszolút megfelelő tartalmat csinál, én annyira nem követem, mert idősebb vagyok, néha lecsekkolom 1-2 videóját.
Hédinkének a stílusa tetszik, mármint ruhák terén, neki leginkább a heti vlogjait szoktam nézni.
Karin Dragos az én ízlésemnek túl habos-babos csajos-cuki, így nem igazán tud megfogni az ő személyisége, mert én nem ilyen vagyok, de egyébként nincs vele bajom. Meg nála úgy érzem, hogy hiába huszonéves, olyan, mintha tizenéveseknek gyártana tartalmat, amivel alapvetően nincs gond, csak én meg nem tizenéves vagyok, így nem is nézem őt. Kiss Dórát nem ismerem.
Hédinkét nem ismerem.
Kiss Dórát szeretem, nyugis csaj, jó a stílusa, kicsit Nojkóra emlékeztetett először. Sokat foglalkozik a lelki dolgokkal, őszintének tűnik. Ő a kedvencem a felsoroltak közül.
Karint egy időben imádtam, de már nem igazán nézem. Nagyon profin sminkel, az egyik legtehetségesebb magyar nyelvű beauty gurunak tartom, viszont elég modoros és néha túl sok.
Gabit még akkor néztem, amikor csak Gabifrizurái volt, most jó nagyot néztem, mennyire megnőtt! Nagyon szép lett. Régen jópofának tartottam, és korához képest ügyesnek. Bár nem követem, biztos vagyok benne, hogy ennyi éves tapasztalattal profi lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!