Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Sárosdi Lilla vagy Marton...

Sárosdi Lilla vagy Marton László: kinek adsz igazat?

Figyelt kérdés
2017. okt. 20. 18:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/87 anonim ***** válasza:
84%

Utálod a fröcskölödést, mégis az ömlik belőled 4 napja.

A szellem kiszabadult, önálló életet él már, nem segít semmit a háborgásod.

Talán épp te vádolsz valakit hazugsággal. Nem tudhatod.

2017. okt. 24. 21:57
 62/87 anonim ***** válasza:
100%
Még szép, hogy Lillának.
2017. okt. 28. 14:05
 63/87 anonim ***** válasza:
63%
Én nem értettem sosem azokat, akik szerint ezzel akar hírnévre szert tenni. Ki fog most ez után több Sárodsi-szerepre elmenni? Senki nem fogja ettől jobban ismerni, senki fog utánanézni a darabjainak, el fog csitulni, annyira ő se lehet buta, hogy azt hiszi, hogy majd életműdíjat kap ettől. Mint a Weinstein-ügyben is van az a néger színésznő: életemben nem hallottam róla, de most sem kerestem rá. És ettől senki nem lesz híres. Gábor Zsazsa meg világhírű volt, mikor ezt a mondását mondta, nem mindegy, hogy eleve híres vagy, és úgy beszélnek rólad negatív reklámot, vagy kutya se ismer, és úgy. Kíváncsi lennék melyik férfi hazudná azt, hogy egy meleg pasi fogdosta csaka hírnévért. vagy ha mondjuk ez lenne az állítás, akkor is minden férfi ennyire hitetlenkedne. Múltkor volt itt egy kérdés, egy pasi ki volt akadva, hogy a postán túl közel állt hozzá egy srác, meg meglökte a vállát. Na, az tuti rá van kattanva. vagy van itt a neten prá pasi, aki azért fél a melegektől, mert azt hiszi, azok majd kikezdenek vele, akkor is, ha a nők bottal se piszkálnák meg. De bezzeg ha egy nő elé lóbálnak egy péniszt. Az bezzeg kamu...
2017. okt. 28. 19:35
 64/87 anonim ***** válasza:
83%
Még egy gondolat erről, hogy híres akar lenni: nekem vannak színművészetis ismerőseim, sőt olyan is, aki az Operaházban dolgozik. nem vagyok egy kulturális analfabéta, alapműveltségem azért van, de Marton László neve is maximum csak ismerős. Pár hete az emberek 90%-a azt se tudta, ki ő, vagy ki a Vígszínház főrendezője. Én azt se tudtam, hogy van olyan, hogy főrendező. Szóval ha AKÁRMELYIK színésznő előállna ezzel, a legtöbb magyar úgy érezné, hogy a semmiből bukkant fel, biztos csak sikeres akar lenni. Mert az átlag magyar néző azért szerintem max. 10 színésznőt tud felsorolni, és akkor már jó arány, és annak a fele nyugdíjas meg haldoklik meg Törőcsik Mari.
2017. okt. 28. 19:40
 65/87 anonim ***** válasza:
Én azt vettem észre egyébként, hogy a "való életben" mindenki Sárosdi oldalán áll, csak a neten nem.
2017. okt. 28. 19:43
 66/87 anonim ***** válasza:
100%

" Ja, nő vagyok."

És? Bírom amikor valaki azt hiszi, ettől most változik valami a kommentjében. Mint amikor valaki szabadon lehet homofób, mert vannak meleg barátai, vagy nyugodtan szidhatja az autistákat, mert a szomszédja is az.

2017. okt. 28. 19:44
 67/87 anonim ***** válasza:

"A vicc, hogy Sárosdi,aki kikel a szereposztó dívány ellen, végül maga is egy rendező felesége le,most erre is lehetne arra, mondani, hogy,jó,jó könnyű neki,a férje rendező,színházszervező és ki tudja,ha nem lenne Schillingné,akkor még eddig sem vitte volna."

Lehetne mondani, ha csak az lenne a célunk, hogy belekössünk. Sőt, rendezőférj se kell ehhez, akármibe is bele tudok kötni, ingyen és bérmentve. de eleinte még azt hittem,a kérdésnek van értelme.

2017. okt. 28. 19:50
 68/87 anonim ***** válasza:
45%

"42! Konkrétan tanúvallomás, videó, hangfelvétel,látlelet. Mert igy egy állitás, egy tagadás. És a törvény előtt mindenki szava egyformát ér."

ja, 90-es évekbeli okostelefonnal, mi?

2017. okt. 28. 19:56
 69/87 anonim ***** válasza:
28%

Nem kellett volna okostelefon és videó. Szépen akkor mikor ez történt ,vagy másnap elballag a rendőrségre feljelentést tenni. Ez ma is így megy. Aztán behívatják a tanukat pl a titokzatos 'barátot' meg az erőszakoskodót és tanuvallomást tesznek ,megkérdik adott időben hol volt ,van e külsős tanu ,szembesítenek stb. Ez így megy. Mellesleg semmi erőszak nem történt elmondása szerint sem,ez maximum szemérem elleni erőszak vagy hogy nevezik nem tudom, mikor mutogatja valaki a pötsét,de közösülésre nem történik kisérlet sem.

Igen ,nem egyszerű,de ez az eljárás ,pont azért hogy szíre szóra ,bemondásra ne lehessen megbüntetni senkit,mert éppen valaki bosszút akar állni. És így is van hibaszázalék ahol nem derül ki az igazság,mert ez ilyen műfaj ,nem lehet mindenki mellé rendőr rakni.

Ezért van a személyes felelősségnek is szerepe ,hogy ne úgy viselkedjen egy nő mint egy értelmi foggyos vagy egy cselekvőképtelen bölcsödés, hanem mint egy elvileg felnőtt ember és gondolkodjon ha van neki mivel. És ez nem 'áldozathibáztatás' hanem józan paraszti ész,semmi más.

De ha az utcán megvernek valakit és nincs kamera ,ott sem egyszerű sikeres feljelentést tenni főleg ha még fenyegetik is közben az áldozatot az elkövető családja stb. De ennek ez a módja. Nem 20 év múlva benyögni fals megfoghatatlan dolgokat.

Az meg hogy népszerűség ..manapság ha semmit nem csinálsz csak szerepelsz a neten és baromságokat beszélsz már azzal pénzt tudsz keresni népszerű vagy. A Sárosdit is majd felkérik ide oda szerepelni interjúztatni ilyen olyan nővédő szervek kitűzik zászlójukra mutogatni és ennek folyománya anyagiakban is mérhető. No meg egy szinésznőnek a drogja a nézettség hogy beszéljenek róla.

2017. okt. 29. 12:28
 70/87 A kérdező kommentje:
Teljesen igaz, főleg azt utolsó bekezdésed.annyi felkérést fog kapni Lillus most, mint elmúlt 10 évben sem
2017. okt. 29. 12:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!