Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Sárosdi Lilla vagy Marton...

Sárosdi Lilla vagy Marton László: kinek adsz igazat?

Figyelt kérdés
2017. okt. 20. 18:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/87 A kérdező kommentje:

egy másik fórumon csak annyit írtam, hogy nem hiszek Sárosdinak és ki lettem tiltva az egész fórumból(index)

teljesen világos, hogy egy baloldali projekt ez

2017. okt. 22. 13:21
 22/87 A kérdező kommentje:
Ha nem lett volna egyértelmű,hogy ez egy szoci-projekt,azzá választ,amikor Gurmai Zita fellépett.
2017. okt. 22. 13:27
 23/87 anonim ***** válasza:
57%

Egyre inkább azt látom, hogy te nem is az emberek véleményére voltál kíváncsi, amikor feltetted ezt a kérdést, hanem remek lehetőséget láttál benne, hogy itt kedvedre kikomcsizd, kilibsizd, kiszocizd, kifeministázd magad.

Már csak az hiányzik, hogy kimondd: ez is a Soros-terv része, így akarják becsalogatni a "migráncsokat".

Biztos Soros pénzeli őket is, hogy bomlasszák a NER-t.

2017. okt. 22. 13:58
 24/87 anonim ***** válasza:
65%
Én Lillának hiszek, mert ilyen bizony történik sajnos rendszeresen (én is voltam zaklatás áldozata, pedig én kb, fasorban sem vagyok kinézetre Lillához képest). Amúgy meg aki jár színházba rendszeresen, és nem a TV2-ből informálódik, az bizony ismeri Lillát.
2017. okt. 22. 14:51
 25/87 A kérdező kommentje:

Előző,ja persze,mivel rendszeresen történik ilyen,ezért biztos igaza van.

A sértettség, az anyagi veszteség,a szakmai mellőzöttség, bizony sok emberből kihozza az állatot.

Mindenesetre furi,hogy csak ballib politikusok verik magukat és ballibb média hőzöng.

Egy valami viszont tuti: Lilla karrierje majd 20 éve alatt nem kapott ekkora médiafelületet, mint most és egy színésznek mindene az ismertség.

2017. okt. 22. 15:33
 26/87 A kérdező kommentje:

én is voltam zaklatás áldozata, pedig én kb, fasorban sem vagyok kinézetre Lillához képest)."

Most ezt mire írod?

Mert Lilla nem egy nagy szám nő, nem kifejezetten jó kinézetű (ettől még lehet jó színésznő persze),férje szintén nem egy amorózó-típus.

2017. okt. 22. 15:36
 27/87 anonim ***** válasza:
68%
Tényleg! Ki az a Sárosdi Lilla???? Miért nem hallottam eddig róla? Szólt itt előttem egy szinházbajárásra utaló, ugyan irja már meg hogy hol és milyen szerepei voltak, amik ismertté tették volna? Mert még a "Barátok közt" meg a "Jóban-rosszban" kasztingjén is kihullott. Kossuth díjat biztos nem fog kapni. De a szakálmatyi férje se.
2017. okt. 22. 15:55
 28/87 A kérdező kommentje:
Utolsó, Sárosdi 41 éves színésznő,eddig sem ment nagyon a szekere,most gondolom, hogy elérte a színésznőknél kritikus 4X-et,még annyira sem.
2017. okt. 22. 16:36
 29/87 anonim ***** válasza:
65%
27-es... pont ez a hozzáállás tipikus. Hogy az a VALAKI meg az elismert színész a prolik szerint, aki az Anyátok Köztben játszik az aktuális nulla színészi képességekkel rendelkező szépségkirálynőcskék mellett. Mondj 1 olyan színházi színészt Mo.-n, aki Lilla korosztálya, és színházi szereppel lett ismert a musicaleseken kívül... már ha egyáltalán fel tudsz sorolni 2 színházi előadást összesen. alternatív színházi körökben évek óta ismert és elismert. Voltam szervező drámafesztiválon, egy, a szakmájában nagyon elismert külföldi szakmai vendégünk mondta egy előadás után, hogy az egyik legjobb színésznő volt a Lilla, akit valaha látott. Én az ő véleményére jobban adok, mint egy olyanéra, akinek a Jóban-Rosszban az etalon, színházat meg kívülről látott életében...
2017. okt. 22. 17:20
 30/87 A kérdező kommentje:

Mint a középkorban a boszorkányüldözés,ráfogják valakire,hogy boszi és még neki kellett bizonytani az ártatlanságát.

De a jelenlegi jogrendben a vádlónak kell bizonyítani.

2017. okt. 22. 17:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!