Sárosdi Lilla vagy Marton László: kinek adsz igazat?
egy másik fórumon csak annyit írtam, hogy nem hiszek Sárosdinak és ki lettem tiltva az egész fórumból(index)
teljesen világos, hogy egy baloldali projekt ez
Egyre inkább azt látom, hogy te nem is az emberek véleményére voltál kíváncsi, amikor feltetted ezt a kérdést, hanem remek lehetőséget láttál benne, hogy itt kedvedre kikomcsizd, kilibsizd, kiszocizd, kifeministázd magad.
Már csak az hiányzik, hogy kimondd: ez is a Soros-terv része, így akarják becsalogatni a "migráncsokat".
Biztos Soros pénzeli őket is, hogy bomlasszák a NER-t.
Előző,ja persze,mivel rendszeresen történik ilyen,ezért biztos igaza van.
A sértettség, az anyagi veszteség,a szakmai mellőzöttség, bizony sok emberből kihozza az állatot.
Mindenesetre furi,hogy csak ballib politikusok verik magukat és ballibb média hőzöng.
Egy valami viszont tuti: Lilla karrierje majd 20 éve alatt nem kapott ekkora médiafelületet, mint most és egy színésznek mindene az ismertség.
én is voltam zaklatás áldozata, pedig én kb, fasorban sem vagyok kinézetre Lillához képest)."
Most ezt mire írod?
Mert Lilla nem egy nagy szám nő, nem kifejezetten jó kinézetű (ettől még lehet jó színésznő persze),férje szintén nem egy amorózó-típus.
Mint a középkorban a boszorkányüldözés,ráfogják valakire,hogy boszi és még neki kellett bizonytani az ártatlanságát.
De a jelenlegi jogrendben a vádlónak kell bizonyítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!