Sárosdi Lilla vagy Marton László: kinek adsz igazat?
Jó hát hülye is látja hogy az amerikai botrányon kaptak vérszemet ezek a nők hátha itt is lehet hírnevet és pénzt csiholni hasonló esetből.Vagy csak jó kis bosszút állni mert nem sikerült bekerülni az áhított színházba.
Meglátjuk mi lesz a vége,mindenesetre az undorító hogy bárki megrágalmazhat nyilvánosság előtt ,bizonyíték nélkül egy másik embert .Menjen a rendőrségre tegyen feljelentést ha valami baja van de ezzel meg úgy 20 évet késett.Hamis rosszindulatú váddal meg teli van a bíróság ,szóval ne találjuk már ki hogy csak igazmondó emberek vannak és ha valaki mond valamit az csak igaz lehet ,mert például nő vagy mert színész.Pont a színész tud szakmája miatt tökéletesen színészkedni és hazudni.
Sárosdin kívül egy tanú sem adja a nevét a Marton-ügyhöz
Egyébként nem tus kinyitni úgy egy újságot,h ne özönöljön rád egy színésznő melle-feneke stb,ezek után rikoltozni azon,hogy nem a szép lelkükért foglalkoztathják őet..
A színházi világ zárt világ, mindenki ismer mindenkit, ha igaz a molesztálás a sok nő ellen,ez is biztos nyílt titok volt, ha 20 éve összefogott volna 20 nő,akkor 20 nőt már nem tudtak volna taccsra tenni
51 igazad van
mert egy dolog egy alter színházban játszani,de minden színész igazi vágya egy nnnnnaaaaagy színházba bekerülni és a Víg nagy, nagyon nagy,topszínház és hát ide nem sikerült Lillának bekerülni
Pellengérre kell állítani a zaklatót, de nem húsz év múlva!! Így hiteltelen hazudozás politikai megrendelésre. Most sem lett jobb szinésznő, mint ami volt azelőtt.
Most már csak azok jelentkezennek akit nem zaklatott!!!
Ki vállal ilyen szerepet???? Itt is kényszerítették?
https://www.youtube.com/watch?v=wDJbrZL4axM&t=1433s
21,45-től kell nézni a filmet! Lilla színészete, nekem nem jön be szorri
Kérdező! és ezért van úgy odáig a sznobunk? Érdekesek a kommentek a videóhoz!
Ha akkor nem ment el a rendőrségre a kommentelő által felhozott indokok miatt, akkor most mit akar?
(Várom hogy az ovónénim mikor jelent fel, mert amikor középső csoportos voltam, és lefeküdtünk aludni, én benéztem a szoknyája alá.)
Oroszlán Szonja :Engem sosem zaklatott Marton
Oroszlán Szonját sosem zaklatta Marton
Most, hogy így gondolkodom, 20 éve egy sulibulin K. Feri keze kicsit lentebb csúszott a derekamon, mint kellett volna, megyek,feljelentem.
56: persze, hogy nem ment bíróságra, hiszen ,akkor bizonyítékok kellettek volna
így aztán 20 év távlatából könnyen mocskol
rég elévült a bcs
Nagyon felzaklatott ez téged. Sose nyugszol már le?
Úristen. Szonját nem zaklatta? Ennek milyen hírértéke van?
A Klub rádióba is te telefonáltál ma be Bolgár Gyuri bácsinak. Betelefonált ma egy nő, lényegében a te kommentjeidet ovasta be. :D
És még az se zavar, hogy balliberális Marton úr?
Pedig te nagyon utálod a ballibeket.
Törődj bele, hogy bárkinek lehet ilyen sötét énje is!
Nem ő lenne az első, akiről kiderül ez-az.
Utóbbi napokban jól kipuffogtad magad, úgyhogy picit elcsendesedhetne az elméd.
Lazíts! ;)
Életemben nem telefonáltam be rádiós műsorba. No pláne nem Bolgár Györgynek.
A net nyilvános, bárki idézheti az ide írtakat.
Engem ez nem zavar, sőőőőt, örülök neki,ha tetszik,amit másoknak írok.
Lehet,neki is ez a véleménye és látja, hogy itt szépen össze vannak szedve a dolgok.
Egyébként nem, nem nyugszom le, mert utálom a fröcskölődést és rágalmazást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!