Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Sárosdi Lilla vagy Marton...

Sárosdi Lilla vagy Marton László: kinek adsz igazat?

Figyelt kérdés
2017. okt. 20. 18:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/87 A kérdező kommentje:

"Ez nem kis rágalmazás! Ezzel egy ember életét teszi tönkre, és ilyet nem csinál senki pusztán feltűnési viszketegségből.

Kelemen Anna szájából tényleg nem lenne túl hiteles, de Sárosdi Lilla biztos nem ilyen hírnévre vágyott. "

Ó,hagyjuk már ezt, sokszor a legnagyobb úriasszonyok között vannak a legnagyobb lotyók, míg egy prosti legalább őszinte, nem árul zsákbamacskát.

2017. okt. 20. 19:41
 12/87 anonim ***** válasza:
60%

Teljesen mindegy, hogy Sárosdi, vagy akárki. Az a lényeg, hogy ez a jelenség régen is és most is létező dolog, naponta több ezer emberrel történik ez meg, de többnyire nők vannak ilyen megalázó, kiszolgáltatott helyzetben, és épp ideje, hogy erre egyre többen felhívják a figyelmet.

Többnyire nem dicsekszenek ezzel, magukkal viszik a sírba.

Az én munkahelyemen is alap, hogy a főnököt egyéb örömökbe is részesíteni "kell" az éppen kiszemelt adminisztrátornak, akkor miért olyan elképzelhetetlen, hogy egy rendező a fiatal színésznőcskéket pipáztatná?

Minél nagyobb ember valaki, annál inkább úgy gondolja, hogy bármit megtehet.

Én nem Sárosdit védem, mert nem ismerem, ahogy Marton László neve se mond nekem semmit, de azzal azért legyél tisztába, hogy gyakoribb ez, mint ahogy gondolod.

2017. okt. 20. 19:59
 13/87 A kérdező kommentje:

És a Te főnököd miatt szívjon Marton László?Vagy hogy?

Egyébként nekem is van ismerősöm, gyerekgyógyász, ő mondta- egyébként egy elég csúnyácska bácsi- hogy el nem hinném, hogy milyen nők ajánlkoznak fel nekik, de tudja ő azt,hogy ez csak a címért van.

De vállalkozók feleségei, dr x-nék stb-k.

Lillának milyen bizonyítékai vannak mellesleg?Azon kívül, hogy neten beböfögött valakit.

Szegény nő, huszasként sem ment neki nagyon a szekér,most meg 40+ gondolom már annyira sincs rá igény. Tescoba meg nincs kedve elmenni pénztárosnak.

2017. okt. 20. 20:12
 14/87 A kérdező kommentje:

vidéki tornatanár ismerősöm mondja, hogy 13-14 éves lányok is simán felajánlkoznak

a szülőknek idejük lenne elbeszélgetni a saját kis szüzike,ártatlan lelkű kislányaikkal is

2017. okt. 20. 20:18
 15/87 anonim ***** válasza:
80%

Jaaaa, értem a logikát.

Tehát ha egy nő fehér Mercibe száll, akkor akkor legyen már teljesen természetes, hogy a szájához nyomnak egy fütyköst.

Vagy még Mercinek se kell lenni? Ha az én Suzukimba száll be egy nő, akkor én is tehetek vele bármit?

És liberálisnak és feministának kell lenni ahhoz, hogy ezt valaki megalázónak és undorítónak tartsa?

Elég baj, hogy ezt sokan természetesnek tartják.

Ezek szerint nem is az a kérdés itt, hogy megtörtént-e az eset, hanem az, hogy egy buta liba miért ül be egy rendező autójába, és miért nem tudta, hogy ez ezzel jár.

Ez ám a gondolkodásmód!

2017. okt. 21. 09:16
 16/87 anonim ***** válasza:
100%

Fejlemények...

[link]

2017. okt. 21. 09:18
 17/87 anonim ***** válasza:
63%
Olvastam a kommenteket, na meg a környezetemben is kérdezősködtem. Miért van az hogy senki nem tudott erről a Lilláról eddig semmit? Mert tehetségtelen kis szürke egér, a férjével együtt. Nem vitték semmire, és most igy a reflektorfénybe kerültek. Ugyanmár! Az eset amit Lillácska előad 1997-ben történt. Ennyi naiv azért nem lehet egy akkor 18 éves nő, hogy beül két idegen férfival egy kocsiba? Na meg miért is ment oda? Felkinálkozott. Kiváncsi lennék a kedves édesannya véleményére! nem a mostanira, hanem hogy hogyan nevelte a kicsi leánykáját. És lám előjönnek azok is, hogy na, nekem sincs vesziteni valóm, engem se ismernek, itt az alkalom! Igy bűntetlenül lehet rágalmazni tanárokat, főnököket, hivatalnokokat 20 év után? Ha meg is történt, de elévült, de tönkre tesz vele embereket. Én egy szavát se hiszem el! Mert nem akkor beszélt? tán még tetszett is neki! Ja, nő vagyok.
2017. okt. 21. 16:22
 18/87 A kérdező kommentje:

Ne feledjük el, hogy közben megüresedett a Víg főrendezői széke.

Finom kis állás. sokaknak fáj rá a foguk és persze a Színművön sem utolsó dolog tanítani.

2017. okt. 22. 01:10
 19/87 anonim ***** válasza:
0%

Na és mi van, ha Magyarországon megüresednek székek?

Pártkatonákkal feltöltik. Kádertemetőnek használják. Tömhetik a haverok évtizedekig a zsebüket.

Úgyhogy nem tudom, hogy ez hogy kapcsolódik a témához.

2017. okt. 22. 09:14
 20/87 anonim ***** válasza:

Ajánlom kedves mindenki figyelmébe ezt a kis videót, és döntse el, kinek, mikor, és miért érdemes kimondani az erkölcs szót:

https://www.youtube.com/watch?v=wDJbrZL4axM

2017. okt. 22. 12:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!