Hol keressek természet és társaságkedvelő tivenéveseket?
Figyelt kérdés
Akarok ősszel egy túrát szervezni sok emberrel. Nehány barátom szivesen jönne, de tök buli lenne új emberekkel megismerkedni, és együtt kirándulni. Ötletek, hogy hol hirdessem? 17L2017. aug. 15. 21:51
2/9 anonim válasza:
Facebook csoport, ott legalább kiismered őket.
Én már öreg vagyok ehhez mondjuk, meg amúgy sem érdekelne, de szerintem ez bejönne.
3/9 A kérdező kommentje:
Első Budapest környékére tervezem :) masodik jo otlet bar nem tudom, hogy találnák meg az emberek
2017. aug. 15. 22:01
4/9 A kérdező kommentje:
köszi :)
2017. aug. 15. 22:02
5/9 anonim válasza:
Miért lett kiszedve a válaszom? Nonszensz.
6/9 anonim válasza:
Ez engem is érdekel nagyon, írj priviben.
8/9 anonim válasza:
Szerintem a közösségi oldalon hozz létre egy nyílt csoportot és akik csatlakoznának az ötletedhez mondd meg nekik, hogy osszák meg a hirdetésedet.
9/9 anonim válasza:
Uhh ez nagyon kiraly...ha csinalsz facebook csopit linkel ide legyszi!17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!