Vannak-e olyan nők, akik inkább a vidéki életmódot preferálják a városi helyett?
Hol vidéken?
Milyen nők?
Miért?
Kivel?
Mi az a tradicionálisabb felfogás?
És miért jó az neked, hogy mások falun laknak, ahogy mellesleg az ország igen nagy része?
A vidéki életben mi a tradicionális?
Én biztosan nem.
De nem értem a kérdés lényegét amúgy. Itt keresel párt? :D
Én pesti születésű vagyok, szeretem Pestet a maga csillogó, pezsgő módján. :) De a családalapítást egyértelműen Pest megye egyik kisebb falujában/községében képzelem el. Olyan igazi nagy kerttel, állatokkal, saját növényekkel :) Egy egyszerű élet a maga szépségeivel és lassúságával együtt vonzz. A városban nincs ideje egy családnak egymásra figyelni és az élet apróságaira, mint, hogy megcsodálni azt a kis fűszerkertet amit te magad gondoztál heteken át vagy csak reggel kimenni az erdőbe a gyermekeiddel, és hagyni, hogy a tiszta levegő, az állatok és a közeli forrás hangja meg egyáltalán csak az a sok zöld megnyugtasson.
Nem tartom ideális esettnek a kocsizúgást, az állandó pörgést egy 4-5 éves számára. Egy 14-5 évesnek inkább, de talán annak örülnék a legjobban ha egyetemista korában kerülne fel a "nagyvárosba".
Ha viszont a munkám meg miegymást mégis csak ide kötne a belvárosba, mondjuk még 5 év múlva is, akkor egy vidéki kis házat képzelek el, -legrosszabb esettben-, ahol a hétvégék-hosszabb szüneteket töltenénk. Azért remélem összejön, szoríts kedves kérdező:)
Igen.
Feltetelekkel.
Mokuskerekbol ki lehet/kell szallni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!