Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit lehet csinálni egy ilyen...

Mit lehet csinálni egy ilyen qrväval?

Figyelt kérdés
A társaságunkba jött egy qrv@ típusú lány. Kihívó ruhában flörtöl mindenkivel akinek pöc$e van. Pedig mindnek van barátnője. Direkt élvezi. Mondjuk, itt senki sem az a na csaljuk meg a barátnőnket típusú, nőcsábász alkat, de nekem már az is sok, hogy látom ahogy próbálkozik. Mikor leül a miniruháiban, kivétel nélkül mindig belátni neki szemből a bugyijára. Felveszi a push up melltartót, és kifolyatja a dekoltázson, lehetőleg úgy, hogy a melltartó is kilátszódjon. És mindig ilyen miniruhákat hord, pedig az esemény sosem olyan... Ezt is direkt élvezi, hogy amíg mi, többi lány hétköznapi ruhában jövünk, ő akkor is "dögös". Amúgy sok sikere nincs, mert ez a típus az ilyen primitív, nyálcsorgatós pasik bálványa. A többi srác nevében nem annyira beszélhetek, de tuti nem az esetük ez a típus, de a barátom nevében beszélve, róla elve tudom, a kisebbtől közepes mellméreteket szereti jobban, gyakran már azt is aránytalanul nagynak nevezi, ami szerintem még csak simán nagy, de nem aránytalan. Szóval ez a bögyöske az állig tolt push upjával minden, csak nem jó nő neki. De tudjátok, próbál mindig odaülni, odabújni egy-egy fiúhoz, stb. A többi lány szóban szokta piszkálni, mivel ez a csaj minden 2. mondatában valami nagy butaságot mond, és ezért folyton élcelődési lehetőséget ad. De ő bírja a buta csaj szerepét, mindig csak nevet, és mondja, a többiek a belül néznek ki jól, ő meg kívül. Ilyenkor vissza szoktak szólni, hogy ők kívül IS, ellentétben vele. Na mindegy, én egyszer kötöttem csak bele igazából, mikor mondtam neki, hogy ugye tudja, hogy látjuk a bugyiját, most és mindig, mikor ott ül? Erre közölte, pont annyit takar, mint a bikini. Ha gondolom, simán ledobhatja a ruháját, és nézett körbe a fiúkra, vajon ki hogy reagál. Én meg mondtam, jó, dobja le. És elvettem az íróasztalról egy nagy ollót, és megcsattogtattam. Erre kérdi, mit akarok azzal? Mondom elvágom a ruhádat ha leveszed, úgyis teljesen felesleges, mivel ami alatta van, azt direkt mutogatod alul-felül, amúgy is strandon is úgy jársz, mint amennyit a fehérnemű takar, szóval menj haza szabadon, megszabadítalak a szeméttől. Persze nem vette le a ruháját, pedig akartam volna látni. Látni, mennyire vannak zsírpárnái, narancsbőre. De nem baj hamarosan megyünk strandra, és öröm lesz nézni.
2017. júl. 4. 12:33
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
14-es, A Kérdező nagyon is jól tudja, hogy bejön a pasiknak a csaj, mert akkor nem lenne eszeveszettül féltékeny. Ha tudom magamról, hogy jól nézek ki, akkor tudom minden pasi utánam fordul farmerban és pólóban is :). Kérdező , Téged mi tart vissza attól, hogy dögös legyél? Te is vehetsz fel miniruhát, már ha az alakod engedni. Mi tart vissza a push up melltartótól? Szerintem a csak már direkt provokál Benneteket, mert tudja ti tök idegesek vagytok rá. És jól teszi, két mozdulatával kiidegeli a többi csak aki ilyen hiszti féltékeny liba.
2017. júl. 4. 14:16
 22/29 anonim ***** válasza:
84%
Egyértelműen féltékeny vagy. Külön vicces, ahogy kijelented a férfiak nevében, hogy nekik aztán biztos nem tetszik. Ha nem szimpatikus nektek, akkor ne találkozzatok, de ideje lenne felnőni. Borzasztó vagy.
2017. júl. 4. 14:41
 23/29 anonim ***** válasza:
89%
Ezzel a litániával most mi célod? Vannak ilyen ribis csajok...ha zavar ne figyelj rá. Vagy éppen ellenkezőleg? Túl sokat írtál róla és már- már annyira " szidod", hogy az nekem gyanús...kiváltott belőled valamit...
2017. júl. 4. 14:48
 24/29 anonim ***** válasza:
83%

"Látni, mennyire vannak zsírpárnái, narancsbőre. De nem baj hamarosan megyünk strandra, és öröm lesz nézni.

"

Csak nehogy koppanj egy jó nagyot :)

2017. júl. 4. 15:51
 25/29 anonim ***** válasza:
88%
Biztos öröm lesz nézni a strandon... ahogy a pasik csorgatjál a nyálukat rá 😂
2017. júl. 4. 16:11
 26/29 anonim ***** válasza:
80%
Kerdezo, neked milyen az alakod? Kivancsi vagyok a te tokeletes testedre ;)
2017. júl. 4. 16:45
 27/29 anonim ***** válasza:
84%

14-es vagyok

Az utóbb idők legszórakoztatóbb kérdése ez. Már ott tartok, h szimpibb a bugyivillantós csaj, mint te :D

Mekkora lesz már, ha a csaj a strandon villant egy brutáldögös, barna testet egy tangabikiniben, de megnézném az irigy fejedet ,ahogy sárgul :D

De a férfiak figyelméért még csak brutáldögösnek se kell lenni, csak arányos testűnek.

ÓHHHH! CSak nem túlsúlyos vagy? Ez a baj?

2017. júl. 4. 22:50
 28/29 anonim ***** válasza:
72%

14. Taps, igazad van 😂😂😂😂

Kérdező, most már vàrjuk az élménybeszámolódat ha már ennyire tudsz mindent részletezni😂😂😂

2017. júl. 5. 13:49
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

"És mindig ilyen miniruhákat hord, pedig az esemény sosem olyan"

vs.

"Persze nem vette le a ruháját, pedig akartam volna látni. Látni, mennyire vannak zsírpárnái, narancsbőre. De nem baj hamarosan megyünk strandra, és öröm lesz nézni."

Ha miniruhában van mindig, és nem láttál még narancsbőrt, akkor van egy rossz hírem, cica! ;)

2017. júl. 6. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!