Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit lehet csinálni egy ilyen...

Mit lehet csinálni egy ilyen qrväval?

Figyelt kérdés
A társaságunkba jött egy qrv@ típusú lány. Kihívó ruhában flörtöl mindenkivel akinek pöc$e van. Pedig mindnek van barátnője. Direkt élvezi. Mondjuk, itt senki sem az a na csaljuk meg a barátnőnket típusú, nőcsábász alkat, de nekem már az is sok, hogy látom ahogy próbálkozik. Mikor leül a miniruháiban, kivétel nélkül mindig belátni neki szemből a bugyijára. Felveszi a push up melltartót, és kifolyatja a dekoltázson, lehetőleg úgy, hogy a melltartó is kilátszódjon. És mindig ilyen miniruhákat hord, pedig az esemény sosem olyan... Ezt is direkt élvezi, hogy amíg mi, többi lány hétköznapi ruhában jövünk, ő akkor is "dögös". Amúgy sok sikere nincs, mert ez a típus az ilyen primitív, nyálcsorgatós pasik bálványa. A többi srác nevében nem annyira beszélhetek, de tuti nem az esetük ez a típus, de a barátom nevében beszélve, róla elve tudom, a kisebbtől közepes mellméreteket szereti jobban, gyakran már azt is aránytalanul nagynak nevezi, ami szerintem még csak simán nagy, de nem aránytalan. Szóval ez a bögyöske az állig tolt push upjával minden, csak nem jó nő neki. De tudjátok, próbál mindig odaülni, odabújni egy-egy fiúhoz, stb. A többi lány szóban szokta piszkálni, mivel ez a csaj minden 2. mondatában valami nagy butaságot mond, és ezért folyton élcelődési lehetőséget ad. De ő bírja a buta csaj szerepét, mindig csak nevet, és mondja, a többiek a belül néznek ki jól, ő meg kívül. Ilyenkor vissza szoktak szólni, hogy ők kívül IS, ellentétben vele. Na mindegy, én egyszer kötöttem csak bele igazából, mikor mondtam neki, hogy ugye tudja, hogy látjuk a bugyiját, most és mindig, mikor ott ül? Erre közölte, pont annyit takar, mint a bikini. Ha gondolom, simán ledobhatja a ruháját, és nézett körbe a fiúkra, vajon ki hogy reagál. Én meg mondtam, jó, dobja le. És elvettem az íróasztalról egy nagy ollót, és megcsattogtattam. Erre kérdi, mit akarok azzal? Mondom elvágom a ruhádat ha leveszed, úgyis teljesen felesleges, mivel ami alatta van, azt direkt mutogatod alul-felül, amúgy is strandon is úgy jársz, mint amennyit a fehérnemű takar, szóval menj haza szabadon, megszabadítalak a szeméttől. Persze nem vette le a ruháját, pedig akartam volna látni. Látni, mennyire vannak zsírpárnái, narancsbőre. De nem baj hamarosan megyünk strandra, és öröm lesz nézni.
2017. júl. 4. 12:33
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
90%

Nő vagyok.

Kérdező, válaszolj, h h kerül ilyen a társaságotokba, ha senki sem szereti, mert így nem tudunk segíteni ezen... Nekem sántít a dolog.

A másik. Mi ez a kisebbtől közepes mellet szeret a barátod, meg kinek milyen a nagy... Könyörgöm. Most próbálod magadat megnyugtatni, h semmi esélye a csajnak? Közben meg legbelül félsz. Nekem közepes méretű melleim vannak és imádom őket, és le...om, h kinek tetszik és kinek nem :D Adottságom valamint ízlések és pofonok. Nem lehet, h esetleg te saját magaddal nem vagy megelégedve, vagy, h jónak látod a csaj taktikáját és azért kezdted lehordani őt? Meg, h mennyire vannak zsírpárnái és narancsbőre? :D Ezzel te mivel leszel előbbre, ha vannak neki? Ő ugyanúgy jól fogja magát érezni és ez a lényeg, ezért van önbizalma. Szívesen megnéznélek téged, azt is lemerem fogadni, h csajjal nincs semmi baj, normális módon öltözik, csak te vagy szürke is egér...

A sok ócsárolástól nekem egy nagyon "savanyú a szőlő" szindróma gyanús a dolog.

2017. júl. 4. 13:10
 12/29 anonim ***** válasza:
65%
Szegény srác.
2017. júl. 4. 13:21
 13/29 anonim ***** válasza:
88%

Végtelenül szánalmasan viselkedtél, talán még inkább, mint ő. Megvetem, amikor a nők így marják egymást.

1. Eleve nem értem, hogy miért zavar ennyire, hogy ő hogy viselkedik. Miért kell kapásból fújni, féltékenykedni? Nem territoriális állatok vagytok elvileg, hanem értelmes emberek. Saját magadat nézed le annyira, hogy nem tudod elviselni a "felsőbbrendű" lányt, vagy attól félsz, hogy a társaság férfitagjai annyira gyengék és ostobák, hogy egy kivillanó suna miatt rögtön megcsalják a párjukat? Megértem, ha nem szimpatikus, de azt nem, hogy ennyire készen vagy tőle.

2. De ha zavar is és féltékeny vagy, mint az állat, akkor szerinted ez a legjobb módja a kezelésének: belekötni, jelenetet rendezni, passzív-agresszív célzásokat tenni? Ezzel csak a csaj egóját erősítetted, hiszen mindenki előtt kimutattad, hogy úgy irigykedsz rá, hogy majdnem megőrülsz. úgyhogy szép munka. Te továbbra is ideggörcsben vagy, ő meg még inkább élvezi a szerepét.

2017. júl. 4. 13:29
 14/29 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem beillik közétek. Hát néézl már magadra, mit csináltál :D Kicsit se vagy jobb, ugynaolyan buta, primitív vagy, csak ő a bugyiját villantja ki, te meg szétvágnád a ruháját féltékenységedben.

Rossz hírem van, minden pasinak bejön a csaj. Tudod a pasik vakok az ilyesmihez, h most ízléses az a ruha vagy sem, illő-e az alkalomhoz vagy sem. Ők csak azt látják, hogy jó feneke van benne, meg jó melle, innentől a ruha okés.

Azon meg kacagtam, hogy a barátodnak nem úgyse jön be a nagy mell. Ha formás meg jól ki van rakva, akkor bejön, max. illendőségből nem mondja el neked. Ilyen egyszerű ez.

Lennék légy a falon, mikor a baráti kör férfitagjai erről a csajról témáznak, hehhe :)

Na de most komolyan, még adjátok is alá a lovat azzal, h kicikizitek meg szóvá teszitek a bugyiját. ő scak feltűnést akar és ti szépen el is ismeritek neki, h bejött a terve.

Miért nem hagyjátok békén? Miért nem hagyjátok, hogy flörtöléskor a pasijaitok tegyék helyre a csajt? Mitől féltek?

2017. júl. 4. 13:38
 15/29 anonim válasza:
58%
Ez a kérdés miért a felnőtt párkapcsolatokban van?
2017. júl. 4. 13:45
 16/29 A kérdező kommentje:
A 14-es nagyon hülye. :D A többiket meg csak simán lepontozom, bocsika. :D
2017. júl. 4. 13:50
 17/29 anonim ***** válasza:
90%
Mit lehet tenni? Mondjuk figyelmen kívül hagyni és abbahagyni ezt a szánalmas, féltékeny vergődést, amit produkálsz. Még nála is szánalmasabbá teszed magad, nem zavar? :D
2017. júl. 4. 13:51
 18/29 anonim ***** válasza:
96%

xdddddddd köszönjük szépen, ezzel a lepontozással pontosan le is írtad magad. Mindenki csak a tudtodra akarja adni, áttörve ezzel az egodat, hogy tökmindegy, hogy milyen a másik csaj a te szemszögedből, itt csak az a lényeg, hogy te hogyan is reagálsz rá, mivel a másik csajt nem fogod tudni megváltoztatni úgyse csak a nézőpontodat róla.

De most lehullt a lepel rólad babám, nem vagy te közel se olyan szentbárányka, attól hogy nem qrvásan öltözöl. Az a hisztis p*csa beütés süt le rólad számomra, akinek ha nem adnak igazat, vagy nem adják a véleményét akkor már egyből hülye a másik, még ha segíteni is akar.

2017. júl. 4. 13:57
 19/29 anonim ***** válasza:
86%
Felnőtt nő ilyenkor megmondja egyenesen, hogy bocs, de senki se hívott, és nem látunk szívesen, úgyhogy el lehet tolni a biciklit.
2017. júl. 4. 14:10
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező,a magad fajtád miatt van csak egy női barátom nő létemre.Még ha nincs is ennyire "kirakom mindenemet" stílusom,hanem annál visszafogottabb.
2017. júl. 4. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!