Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít kikezdésnek? Ha van pasitok/csajotok, szoktatok ilyesmit csinálni?
Figyelt kérdés
Mi fér bele? Mi számít már megcsalásnak? Komolyabb flört, gyakori érintkezés, illetve a szexuális utalások már azok?2014. ápr. 3. 15:44
1/4 anonim válasza:
Az nemi szerveknek egymasba torteno illesztese az harmadik fellel kapcsolatban levo egyen reszerol az harmadik fel megcsalasanak neveztetik es mint ilyen orok karhozattal sujtatik.
2/4 anonim válasza:
Nade viccet felreteve: az a megcsalas, ami forditott esetben ha a te parod tenne masik nemu szemellyel, szamodra nem ferne bele.
3/4 anonim válasza:
Egyénfüggő,ki mit tart annak.Én például egy flörtöt is nehezen tolerálok,annyira roszul esik,de az még számomra nem minősül megcsalásnak.Mikor tettekre kerül sor,legyen az találkozás vagy csók,és bármilyen testi kontaktus,szex,az már nekem bőven az.Illetve ha érzelmi kötődés alakul ki a két fél között,ez még jobban is tud fájni,mint mikor testiségre kerül sor.
4/4 anonim válasza:
kinek mi... nekem már a csók is megcsalásnak számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!