Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretőmnek férje van és régóta hiteget, hogy elfogja hagyni. Meddig lehet ezt csinálni?
Szóval felnőtt emberek vagyunk én 37 a szeretőm 35 éves.
Együtt dolgozunk.
Ezért minden nap találkozunk. Én elváltam ezért egyedül álló vagyok. Viszont neki van egy férje.
Az egész titkos viszont ő kezdte, ő kezdeményezett és így alakult. 2 éve csináljuk ezt.
Én nagyon szeretem és azt mondja, hogy ő is. Elfogja hagyni a férjét de ezt mindig csak mondja.
Vagy a gyerekre hivatkozik, vagy hogy a férje beteg.
Én nem kértem sose, hogy hagyja el a családot ezt ő akarta, de ha mondom neki, hogy legyen velük mi meg fejezzük be mindig könyörög és ott lesz vége, hogy szexeltünk megint.
Van ennek még értelme? Most is nyaralni megy a családdal egy hétig külföldre.
A lánya 16 éves.
A férjét tényleg nem szereti, nem szexelnek, nem alszanak együtt. De akkor miért nem lép?
Nem jobb az anyagi biztonsága.
Az enyém a jobb, nem a nő nem hiszem, hogy a pénz miatt nem hagyja el.
"A férjét tényleg nem szereti, nem szexelnek, nem alszanak együtt."
És ezt te elhiszed? :D
Honnan tudod, hogy nem szexelnek? Tartod a gyertyát náluk?
onnan tudom, hogy a nő éjjel legtöbbször velem van. Otthon azt mondja az anyjánál alszik. Napközben meg szintén velem mert egy irodában dolgozunk.
Kb 4* alszik nálam hetente.
Meg tudom, hogy nincs már köztük semmi.
Ez addig megy így, amíg ő élvezi, te meg tűröd.
Valószínűleg direkt azt élvezi az egészben veled, hogy tilosban jár és kell két férfinak is.
Ha összecccoltok, akkor ennek az izgalomnak vége.
Ne legyél már ennyire ostoba ennyi idősen...
Téged csak hiteget,hozzád csak b.ni jár!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!