A fb-on menőbb ha fordítva (angolosan) irom a nevemet? Lattam hogy magyarosan is lehet, mégis sokan felcserélik.
Most megnéztem a névbeállításokat (jobb felső sarok, nyilacska, Beállítások), vezetéknév, középső név (opcionális) és keresztnév van.
Egyébként angolul a first name a keresztnevet, a surname pedig a vezetéknevet jelenti, most nem állítom át a facebookot angolra, hogy ellenőrizzem, de valószínűsítem, hogy azon a felületen pedig ezeket kéri.
Nekem "angolosan" van kint, bár szerintem a világ többsége így használja a nevét, mi, a japcsik, meg biztos van valami nép, aki így, de nem a többség.
Amin én el szoktam gondolkozni, hogy a velem egykorúaktól ha jön üzenet, mindig "Béla/Piri" üzen. De ha idős rokon ír rám, akkor mindig "Horváth/Kovács"-tól kapok üzenetet.
Nekem a válaszokbol is az jön le hogy bár tudja mindenki hogy nem jól van a neve de igy hagyom mert...
Érdekes sokan megforditják magyarra, tehát meg lehet csinálni. Csak hát külföldiek az ismerőseim :)
Meg aki azt irja hogy nem tudom helyesen leirni a saját nevem, nekem pont hogy helyesen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!