Házzaság, utazás, családalapítás, karrierépités mi a megfelelő sorrend?
Dönteni kell mi az előrébb való, éveket kint dolgozol, lesz egy jó anyagi helyzeted, vagy engedsz neki és aztán egy gyerek mellett hosszú évekre megragadsz egy szinten.
Azért kár hogy nem úgy gondolkoztok hogy most spóroltok, és csak utána foglalkozni az ilyesmivel.
szerintem mindenképpen vele kell leülni és átbeszélni, hogy mit szeretnél. Nálunk is hasonló volt a helyzet, mi átbeszéltük a párommal részletesen, mivel mindenképpen együtt tervezzük a jövőnket. Amennyiben igazán szeretitek egymást ő is és te is tudtok hozni kisebb "áldozatokat"
De szerintem mehet egyszerre is csinálni a dolgokat. Külföldre költöztök kicsit dolgozol aztán házasság és baba, addig a párod dolgozik és utazgattok hármasban szabadidőben.
Beszéld meg vele, mondd el mit érzel, szerintem ha szeret 2-3 év neki is belefér még kitombolod magad meg építed a karriered.
Ugyanakkor attól hogy gyereked lesz nem halsz meg, még utazhatsz, bulizhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!