Ha megszeretném változtatni az életemet mi legyen a sorrend?
Szeretnék új szakmát tanulni, edzeni, barátnőt találni, és sok egyebet.
De depressziós vagyok, szociális fóbiában szenvedek, és nem igazán vagyok megbarátkozva a kinézetemmel. Akkor ezekkel kéne kezdenem először, és utána a többivel?
Első:
Szerintem meg egy vessző is hiányzik a kérdésből. Azt észre sem vetted?
bnő a legutolsó.
depresszió kezeléssel, szoc fóbiával kellene kezdeni mindenek előtt. Fejedben lévő dolgok rendberakásával.. ha nem megy egyedül akkor beszélgetni kell egy pszichológussal. Majd edzés ami kitartásra ösztönöz, mellette mehet a tanulás.
mondjuk fél év mire belerázódsz és rendszeres edzéssel látszódni is kezd valami.. na akkor elkezdhetsz keresgélni bnőt. Bnőzéshez amúgy is kell türelem, kitartás.. egészséges önértékelés, énkép.. ezek nélkül gyorsan a kötélen fogod találni magad, mert kész vicc ami manapság megy "társkeresés" címszó alatt.
Szóval én azt mondom, hogy előbb magad tedd rendbe, hogy ne függj senki más véleményétől, aztán jöhetnek a nők. Ja és véletlenül se a bnőtől várd a boldogságot, végképp ne személyhez kösd!
1.küzdősport edzés elkezdése
2.kur-vázás
3.bulik,csajozás
4.barátnő
"Szerintem meg egy vessző is hiányzik a kérdésből. Azt észre sem vetted?"
De, sok mindent észrevettem. Pl. azt is, hogy kitöröltetted a kioktatást, de annyi eszed már nem volt, hogy a "meg szeretném változtatni"-t megkérd, hogy javítsák ki. :D
Szánalom a köbön, életed nem lesz sosem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!