Joceszko kérdése:
Boldog vagy? Ha igen, mi az ami boldoggá tesz? Ha nem, akkor mi az amitől úgy érzed boldog lennél?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 6. 18:47
1/17 anonim válasza:
Egy lakás, család egészsége, némi pénz. :)
2/17 anonim válasza:
Én komolyan mondom elmentem délelőtt fagyizni, betoltam 3 gombóc fagyit és rögtön "boldog" lettem.
4/17 anonim válasza:
Boldogságom kulcsa: ha fognék egy táskát, teleraknám mindenféle fontos cuccal, kajával, pénzzel (rengeteggel) fognék egy bringát meg egy pumpát, és nekivágnék egy jó hosszú útnak. Na akkor teljesülhetne minden vágyam,és akkor boldog lennék.
7/17 anonim válasza:
Igen boldog vagyok, mert nem kívülről várom az örömteli dolgokat hanem belülről és így bevonzom.. Ajánlom mindenkinek, teljesen más érzés.:)
8/17 Igen, én vagyok! :) válasza:
Boldognak lenni egy döntés. Az vagyok mert igyekszem a pillanatokat megélni és sem a múlt sem a jövő nem befolyásolja a lelki világom. (legalább is erre törekszem)
9/17 anonim válasza:
Boldog vagyok, mert fantasztikus párom van, és egy gyönyörű kislányom. Jövőre költöznünk kell, remélem minden össze fog jönni hozzá.
És örökké titkolt vágyam volt, hogy valahol más országban éljek - rossz helyen pottyantott le anno a gólya - valami szép helyen lehetőleg tengerrel, hátha egyszer ez az álmom is valóra válik.
De valóban a pillanatnak élni a legjobb. "Élj a mának"!:
10/17 anonim válasza:
Látom másnak is inkább az tetszene hogy tenger közelében éljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!