Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Boldog vagy? Ha igen, mi az...

Joceszko kérdése:

Boldog vagy? Ha igen, mi az ami boldoggá tesz? Ha nem, akkor mi az amitől úgy érzed boldog lennél?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 6. 18:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Egy lakás, család egészsége, némi pénz. :)
2016. ápr. 6. 18:55
 2/17 anonim ***** válasza:
87%
Én komolyan mondom elmentem délelőtt fagyizni, betoltam 3 gombóc fagyit és rögtön "boldog" lettem.
2016. ápr. 6. 18:58
 3/17 anonim ***** válasza:
A bringázás tenne boldoggá.
2016. ápr. 6. 19:00
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Boldogságom kulcsa: ha fognék egy táskát, teleraknám mindenféle fontos cuccal, kajával, pénzzel (rengeteggel) fognék egy bringát meg egy pumpát, és nekivágnék egy jó hosszú útnak. Na akkor teljesülhetne minden vágyam,és akkor boldog lennék.
2016. ápr. 6. 19:01
 5/17 anonim ***** válasza:
81%
Boldog vagyok. A barátom miatt.
2016. ápr. 6. 19:08
 6/17 anonim ***** válasza:
35%
Nem. Megdögleni jó lenne.
2016. ápr. 6. 20:01
 7/17 anonim válasza:
100%
Igen boldog vagyok, mert nem kívülről várom az örömteli dolgokat hanem belülről és így bevonzom.. Ajánlom mindenkinek, teljesen más érzés.:)
2016. ápr. 7. 21:34
 8/17 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
100%
Boldognak lenni egy döntés. Az vagyok mert igyekszem a pillanatokat megélni és sem a múlt sem a jövő nem befolyásolja a lelki világom. (legalább is erre törekszem)
2016. ápr. 8. 01:42
 9/17 anonim válasza:
100%

Boldog vagyok, mert fantasztikus párom van, és egy gyönyörű kislányom. Jövőre költöznünk kell, remélem minden össze fog jönni hozzá.

És örökké titkolt vágyam volt, hogy valahol más országban éljek - rossz helyen pottyantott le anno a gólya - valami szép helyen lehetőleg tengerrel, hátha egyszer ez az álmom is valóra válik.

De valóban a pillanatnak élni a legjobb. "Élj a mának"!:

2016. ápr. 9. 08:03
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Látom másnak is inkább az tetszene hogy tenger közelében éljen.
2016. ápr. 9. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!