Boldog ember vagy? Ha igen, mi tesz boldoggá?
Igen, én boldog vagyok!
Hogy miért? Mert ÉLEK, egészséges vagyok, van egy nagyszerű barátom, aki szintén egészséges, és nagyon boldogok vagyunk együtt, már 3 éve. Emellett a családom is nagyszerű, élnek a szüleim, egészségesek, van egy testvérem, vele is nagyon jó a viszonyom! Megadatott nekem, hogy egyetemre járhassak, harmadéves vagyok, és szeretem, amit tanulok! Vannak barátaim, akiket nagyon szeretek, és ők is szeretnek engem.
Nem mondom, hogy nagy lábon élünk a barátommal, de van mit ennünk, van tető a fejünk fölött, meleget tudunk csinálni télen, és nyaralni is el tudunk menni nyaranta.
Kell-e ennél több? Az ember mindig többre és jobbra törekszik, de amíg nem tudja azt értékelnie, amije VAN, addig nincs értelme a több után vágyakoznia...
Igen, boldog vagyok :)
Hát pl. azért, mert már az is fantasztikus lehetőség, hogy a világ érdekességei, szépségei közül megismerhet az ember néhányat. Vagy valaki sokat is :)
Aztán ott vannak a családtagok, a barátok.
A sok jó könyv, szép zenék. :D
Rengeteg minden.. :) Már csak magammal kéne egyenesbe jönnöm :D
Boldog vagyok,mert:
-Süt a nap.
-Ehetem a kedvenc ételem.
-Vannak barátaim.
-Vannak szüleim.
-Van fedél a fejem felett.
-Van hol aludnom.
-Egészséges vagyok.
-Sosem vagyok egyedül ebbe a zsúfolt világban.
És még sorolhatnám. Minden egyes embernek naponta több száz oka lehetne boldognak lenni,nagy részük még sem az. Miért nem? Mert nem becsülik meg amijük van,nincsenek is vele tisztában mennyi mindenük van úgy igazándiból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!