Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Honnan tudom hogy boldog a...

Honnan tudom hogy boldog a hörcsögöm? Hogy tudnám boldoggá tenni? /Mi kell neki ahhoz hogy boldog legyen?

Figyelt kérdés
2012. dec. 21. 10:49
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
kaja, pia, nők (vagy férfiak, ha nőstény) :)
2012. dec. 21. 10:51
 2/8 A kérdező kommentje:

Első válaszoló:

Én komolyan gondoltam,nem "poénból" kérdeztem!!

2012. dec. 21. 10:52
 3/8 anonim ***** válasza:
61%
egy paraszt udvaron nevelkedett macska
2012. dec. 21. 10:54
 4/8 anonim ***** válasza:
72%

én pedig komolyan válaszoltam, bár nem úgy tűnt

valamikor haverom gilisztázott ... nem tudom tudod-e mi az, lényeg, hogy a giliszták egy olyan "teknőben" laktak rengetegen és nagy felületen, ami nek körben beton szegélye volt, de lefelé semmi, tehát csak a talaj ... ezeknek az volt a dolguk, hogy a beszórt trágyából eszméletlen jó minőségű humuszt gyártsanak ... nagy pénz volt benn, de sokba is került az indulás

én naivan kérdeztem tőle, hogy nem félsz, hogy lefelé (a talajba) megszöknek, és kezdheted elölről?

azt mondja: Ha téged beraknak egy éléskamrába a csajokkal, akkor kijönnél? :9

szóval ahogy mondtam ... na jó, játékot is rakhatsz be neki, de pókerezni ne engedd

2012. dec. 21. 11:09
 5/8 anonim ***** válasza:
ami nek =aminek
2012. dec. 21. 11:10
 6/8 anonim válasza:
64%

a hörcsög jól fogja érezni, magát, ha van elég területe, van mivel játszani stb

nekem volt hörcsögöm, bár anyámékra volt bízva, ők minden este kiengedték a nappaliban, rohangált össze vissza, aztán amikor megunta, visszamászott a terráriumba, és aludt :DD asszem boldog hörcsög volt.

2012. dec. 21. 11:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Akkor lesz boldog a hörcsögöd, ha lesz neki jó nagy tágas otthona aminek van emelete is és mérete legalább 70 cm hosszú és 50 cm széles. Amiben van cső is, megfelelő méretű mókuskerék amiben kényelmesen elfér kiegyenesedett háttal, házikó és esetleg még egyéb játék.

Ez az egyik dolog.

A másik: minden nap legalább fél óra - 1 órára ki kell venni szaladgálni szabadon a lakásban, hogy kicsit változatos legyen számára a játék és ne mindig a ketrecben legyen.

Harmadik dolog: Tisztán tartás (minden nap pisis alom kiszedése) és minden nap friss gyümölcs és zöldség és jó minőségű magkeverék (Versele Laga). És néha kapjon egyéb finomságokat: dió, mogyoró, trappista sajt, főtt vagy sült natúr csirkehusi, túró, tejföl, natúr joghurt, keményre főtt tojás, háztartási keksz, egyéb nasik amiket lehet kapni még (pl. mézzel összeragasztott magkeverékes rúd, szárított banán...stb.stb.)...

Negyedik dolog: Beszélni kell hozzá és simogatni (persze nem túlzásba vinni, de kell neki is a kényeztetés és kedveskedés)

Ötödik dolog: A hörcsög egyedül érzi jól magát, tehát egyedül kell tartani. Nem szabad egy ketrecben több hörcsögöt tartani, csakis egyet!

2012. dec. 21. 17:16
 8/8 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló:

Köszönöm.:)

2012. dec. 23. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!