Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Miért pisil fehéret/barnát a...

Miért pisil fehéret/barnát a hörcsögöm? Ez normális?

Figyelt kérdés
2012. dec. 8. 20:43
 1/4 anonim ***** válasza:
80%
Igen, ez normális, bár az jobb, ha inkább fehéres-sárgát pisil. Valószínűleg azért pisil barnát, mert aznap nem kapott elég folyadékot. A kapott szó alatt nem azt értem, hogy nem adtál neki inni, hanem simán csak nem ivott annyit. Ebben az esetben ajánlom, hogy kicsit több zöldséget adj neki. Remélem tudtam segíteni! Ha igen, légyszi nyomj egy zöld gombot! Ha van valami kérdésed, akkor írj privibe!
2012. dec. 8. 20:54
 2/4 anonim ***** válasza:
9%
Van önitatója?
2012. dec. 8. 21:00
 3/4 anonim válasza:
nekem is volt hörcsögöm.ő is pisilt barnát és fehéret mert nem ivott sok vizet.tehát vagy ettől vagy mert öreg vagy nem tudom :/
2012. dec. 9. 07:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Van itatója,és látni is szoktam hogy iszik belőle.Ma reggel már sárgát pisilt.;)
2012. dec. 9. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!