Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek miért van ez?

Szerintetek miért van ez?

Figyelt kérdés

Ugye elég extrovertált típus vagyok, így könnyen ismerkedem, szeretek is új arcokat megismerni.

Van viszont két dolgom, ami miatt mindig az átlagnál jóval nagyobb népszerűség leng körül, pedig pont fordítva szokott lenni.

Egyrészt mikor az érdeklődés, hobbi stb. szóba kerül, szoktam mondani, hogy nekem a matematika az életcélom. Arra akarom feltenni az életemet. Arra forog az agyam, és azt az életvitelembe beépítve élem az életem. Mikor ez elhangzik, szinte mindenki elkezd rajongani értem. Pedig ettől senkinél nem vagyok több, egyszerűen csak jól megy valami. Másnak meg más megy jól.

A másik dolog, hogy meleg vagyok, és mikor megtudják, fiúk-lányok szintén nagyon örülni szoktak. A megszokott pedig épp az ellenkezője. Valamint szintén itt is: ettől még senkinél nem vagyok több.

Tényleg fura, ezért is gondoltam, hogy kirakom ötletek reményében. :D

16/f

2017. ápr. 16. 16:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát ez jó kérdés. Lehet jó fej vagy, vagy jól nézel ki. Emiatt sokan akarnak a közeledbe lenni.

A melegek és a "stréberek" (már bocsánat) sokszor visszahúzódnak, és nehezen vállalják fel(melegek). Te viszont szeretsz barátkozni. Emiatt is lehet.

2017. ápr. 16. 16:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem a központi kérdésed mi?
2017. ápr. 16. 16:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!