Valami ötlet a 2024-25 szilvesztere? A többi lent
Olvasd el végig !!!!
Az van, hogy nincs kedvem idén is a szüleim álltal rendezet partin lenni ( a barátaikat és a gyerekeiket hívják meg minden egyes évben) na de, hogyan szabadulhatnék meg a kínos beszélgetésektől? A legjobb és már ugyan kevésbé egyszerűen kivitelezhető ötletem, hogy "nem lenni ott" mint ahogy mr.miyagi mondaná... és mit add Isten, a barátnőmnél is pont ugyan ez a szitu (vagy szitú ?) Szóval ha már egyikünk se lehet meg az otthona melegében akkor kimozdulunk, csak, hogy hova? Mert sajnos az a bibi, hogy még PONT nem vagyunk 18 évesek és én a kortársaimmal ellentètben nem vagyok hajlandó inni így ha "véletlen" beesnénk egy bisztróba akkor szerintem a programm nekem csak az ittas emberek bàmulàsa lenne. Szóval ha elolvastad ezt a Jòkai regényeit meghazutolóan hosszú történetett miközben megvívtad a harcot a rémes helyes írásommal (bocsi) akkor a következőt kérdezném tőled (tőletek) : van valami ötleted? Lehet ez disco vagy bármi ami azèrt nem olyan nagyon dràga ( < 8000 ) és nem olyan nagyon veszèlyes illetve közel van pesthez vagy gödhöz?
Köszönöm mindenkinek, aki meg kritizálni akkar annak remélem a pokolban Varga Irénke főztjeit kell ennie miközben T Danny albumait hallgatja.
Nem tudnátok egyikőtöknél vagy valakinél saját kis társaságot összehozni?
Ahová talán beengednek fiatalt is Budapesten, az játékbár. De ilyenkor már szinte minden hely foglalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!