Kiközösített kövér gyerek voltam. Elmenjek oszt. Találkozóra?
Szerintem igen. Engem mindenki utált általánosban, gimibe más városban jártam, már aközben is jó arc lett mindenki, ha nyáron / hétvégén a szülővárosomban összefutottunk az éjszakában.
Ha meg még mindig tahók, akkor mutasd meg, milyen baró az életed, hogy mennyire nem határozza meg még mindig az életed az, ahogyan az iskolában bánt veled egy rakás gyerek.
Hajrá! :)
A 2. válaszát osztom, ugyanígy voltam én is, csak nekem közben meg is szűnt a kapcsolatom azokkal, akikkel jóban voltam. Ők se keresenek és már én se őket, éli mindenki az életét.
Ha teljesen őszinte akarnék lenni, azt mondanám, hogy pont nem érdekel 2X ember élménybeszámolója, akik mára nekem már csak idegenek. Facebookon még látom, hogy pár emberrel mik történnek, de nem tudnék őszinte érdeklődéssel lenni irányukba.
Ja volt nálunk is amúgy egy kiközösített kövér gyerek, bár vele próbáltak a fiúk barátkozni, de nagyon furcsa volt plusz rém igénytelen is akkoriban, mára meg a képei alapján tök jól összekapta magát, egyetemen tanul és amennyire meg tudom ítélni, szeretheti is amit csinál, pedig nem lehet egyszerű. Szóval az klassz, hogy sikerült megemberelnie magát, de ugyanaz a szitu, nem érdekel igazán, mi van vele. Főleg mert 4 évig 2 mondatot se váltottunk, de ez már igazán mellékes.
Szintén az voltam, de ennek már 12 éve, és azóta rengeteget változtam.
Sajnos azt kell mondanom az elsőnek, hogy átlagosságban a kiközösített kövér gyermekek, nem lesznek mindig, feltétlenül sikeresek az életben!
Volt pár "sorstársam", azonban sokukat annyira megtört az-az élmény, hogy mai napig önbizalombeli problémákkal küszködnek, és emiatt számtalan lehetőséget szalsztottak el, ergo a luxus sem akkora... inkább átlagos.
Én nem mentem el. Egész egyszerűen tudom, hogy mi lenne a vége. A régen cikizők közelednének felém, jópofiznának, ez nekem meg nem tetszene. Nagy valószínűséggel felszakadnának bennem a régi sérelmeim, és kifejezetten provokatív lennék.
Vitázni meg felesleges elmennem, hogy mekkora gyökerek voltak.
"Nagyzolás" meg ugyanúgy mehet akár fb-on keresztül, direkt nekik szánva.
Szeretnél találkozni velük újra? Kíváncsi vagy, hogy mi van velük, kinek hogy alakult az élete?
Ha igen, akkor menj el. Ha nem, akkor ne. Pusztán "illemből" ne menj el.
Engem csak egy fiu bantalmazott gimiben szoval, nyilvanosan,a cuccaimat tonkretette. Nem mennek el soha. Egyik se erdekel. Fb on sem. Altalaban kijottem mindenkivel, de nem erdekelnek. Meg az a csaj se koszont vissza, aki amugy szomszedom volt 14 evig. Nem izgatnak.
Altalanosban ket lany lopkodta a kajamat 1-2 hetig, de az tenyleg gyerek volt, nem erdekel, most aranyosak, ha talalkozunk. Arra elmennek, masok miatt is. De nem fogok, mert az elobb emlitett gimia fiu is ott lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!