Csak szerintem hülyeség hogy így kéri meg valaki a szerelme kezét?
Figyelt kérdés
Többször is láttam már a filmekben hogy a pár egy étterembe megy el vacsorázni és a fiú a ételben vagy a pohárban rejti el a jegyürüt.
Ez nem veszélyes ??? Mivan hogy ha a lány lenyeli a gyürüt ? Vagy akár a torkán is akadhat !!
Nektek mi a véleményetek erről ?
2017. febr. 23. 10:18
1/4 anonim válasza:
valoban hulyeseg, a lany eletevel jatszik.
2/4 anonim válasza:
Szerintem se jó ötlet. Az sem lehet túl kellemes ha a nő véletlenül ráharap.
3/4 anonim válasza:
Szerintem is hülyeség.
Már eleve az étterem is. Én nem szeretnék idegen embereket közönségnek. Inkább legyen meghitt.
A kajás, italos dolog meg tényleg elég necces :) Nem tudom, hogy az életben is van-e ilyen. De filmekben sokszor ez a poén, hogy a nő lenyeli a gyűrűt.
4/4 anonim válasza:
Volt már ilyen a valóságban: A lány a turmixba rejtett gyűrűt itta meg, nem túl elegánsan kapta vissza ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!