Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » "Ha már vannak utálóid,...

"Ha már vannak utálóid, valamit biztosan jól csinálsz". Ez csak szerintem hülyeség?

Figyelt kérdés

2014. febr. 16. 15:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem van benne némi igazság, mert ha vmiben sikeres vagy, és ezt sokan látják, akkor biztos, hogy vki irigy lesz, és az nem fog neki feltűnni, hogy te mennyit harcolsz a sikereidért, egyszerűen csak utálni fog, mert neki vmi nem megy.
2014. febr. 16. 15:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Hülyeség
2014. febr. 16. 15:57
 3/8 anonim ***** válasza:

Helyzettől függ...

Vegyük Adolf bácsit... neki aztán van jó pár millió utálója.. és nem hiszem hogy jól csinálta volna azt amit tett.

Manapság,azokra a fiatalokra értik ezt akik azt hiszik magukról hogy milyen menőek,okosak,és az irigykedőkre céloznak akik xy miatt utálják őket.

2014. febr. 16. 15:58
 4/8 A kérdező kommentje:
Persze, de az más, ha valamiben sikeres vagy, ezért féltékenyek rád, ez a "mondás" viszont azt sugározhatja sok ember felé, hogy "legyél bunkó és szemét, akkor leszel király". És sok fiatal tényleg akkor érzi magát menőnek, ha flegma és bunkó.
2014. febr. 16. 16:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez így kijelentve hülyeség, tény hogy sokszor azért utálnak, mert jobb vagy valamiben, és irigyek, de szimplán az is lehet hogy azért utálnak mert orbitális s..gg vagy.
2014. febr. 16. 16:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Van különbség a JÓL és a JÓT között.

Brutális, bomlasztó, kegyetlen dolgokat is lehet JÓL csinálni. Példának okárért a fennt emített férfiember nagyon jó vezető volt, kordában tartott egy feszültségekkel teli országot. JÓT viszont nem sokat tett.

Az, hogy JÓL csinálsz valamit, azt jelenti hogy eredményes vagy. Arról hogy mit csinálsz, nem szól a fáma.

Lehet pl. eredményesen hülye paraszt vagy gernictelen pondró. Attól még eredményes.

És igen, az eredményes embert szokták támadni.

2014. febr. 16. 16:29
 7/8 A kérdező kommentje:
Utolsó, érdekes, amit mondasz, és igazad van.
2014. febr. 16. 18:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem minden idézetet a helyén kell kezelni. Biztos, hogy akitől származik, nem Hitlerre gondolt például, ahogy azt feljebb valaki említette. Arra gondolt szerintem, hogy vannak olyan emberek, akik nem állnak ki a véleményük mellett. A népszerűségért inkább azt mondják, amit mondani illik, vagy divatos. Én sokszor tapasztaltam már, hogy pár ember azért nem kedvelt, mert én azt mondtam, amit gondoltam, ha a barátom volt az illető, akkor is. Nem vagyok az a fajta, aki a másik hülyeségét is támogatja, csak mert a barátja. Sokan pedig egyetértettek ezzel. Viszont ha valaki csak úgy utál, ettől függetlenül, az még nem jelenti, hogy valamit nagyon jól csinálok. Az is lehetne, hogy szimplán bunkó vagyok.

Szerintem itt az utálót úgy kell érteni, hogy néhány. az mindenképpen gyanús, ha valakit MINDENKI utál. Az idézet szerintem arra céloz, hogy ha azért utálnak páran, mert kiálltál valamiért, akkor büszke lehetsz magadra. De aki bemeséli magának, hogy ezt jelenti, hogy utálják, az sem jó.

2014. febr. 17. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!