Nektek van pénzetek borotvára? (férfiak)?
A párom nettó 150 ezres fizetéséből élünk,én még tanulok,viszont havi 50 ezer forint jön a számlámra.(Külföldi csp.)
Albérlet rezsivel együtt 60 ezer
(Kivéve gázszámla az havi 15ezer.)
Bérlet 5000 forint. (Az övét 80%-ban állja a munkáltató,nekem diák kell)
Telefonszámla 18 ezer
Kaja 40 ezer (heti 10 ezer,nasival,innivalóval..)
A maradék 12 ezerből tusfürdő,tisztítószer,a mach3-mas borotvájába fej(de nem tudom milyen sűrűn veszünk hozzá,gondolom nem havonta?)
Az én pénzemből pedig kondibérlet (12000 kettőnknek) és havi 1-2 alkalommal buli,mozi,valami. (A maradékot,olyan havi 20 ezer gyüjtjük,esetleg ha váratlan kiadás van,arra megy, illetve,ha sehogy sem bírjuk szülőktől kérünk kölcsön,amit aztán visszafizetünk részletben,vagy ahogy tudjuk)
20/L 22/F
Az hogy alkoholista vagy-e, nem kérdés.
A függőség egyik jele, hogy frusztrált leszel, ha nem kapod meg a napi betevőd.
Te frusztrált lennél, ha egy hétig nem ihatnál?
Megértem, hogy nehéz az életed, de máshogy is ki tudod engedni a fáradt gőzt. Sportolj, találj valami értelmes hobbit.
Hát nagyon elgondolkodnék az életemen, ha borotvára se telne hó végén.
-20 ezret leadok otthon
-25 ezret elköltök gázolajra
-kb. 10 ezret átlagban ráköltök a kocsira
-10-15 ezret elkajálok
+ 80-100 ezret félrerakok (kell a pénz bmw-re)
Tegyük hozzá, hogy nem iszok, csak ha valami összejövetel, vagy buli van. Nehezebb napokon elszívok egy cigit, de nem dohányzom rendszeresen.
Nekem nem kell albérletet fizetni, de ha úgy adódna, hogy kéne, akkor is megélnék.
Tegyél le az alkoholról, mert hosszú távon tönkretesz.
23/f
Na, akkor ha nem okozna gondot lemondani az alkoholról, akkor miért iszol naponta? Magadat csapod be. A belső frusztráció nem feltétlenül jelent idegességet másokkal szemben.
Nekem mindegy, csak jót akarok. Gondolj bele, mennyit megspórolnál, ha nem innál.
Kérdező, neked nem lehet segíteni. Úgy akarsz több pénzt, hogy nem mondasz le semmiről. Ha valamiről le is kell az biztos nem az alkohol.
Akkor egyél eggyel kevesebbszer és lesz pénzed borotvára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!