Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nektek van pénzetek borotvára?...

Nektek van pénzetek borotvára? (férfiak)?

Figyelt kérdés
Hogy osztjátok be a kereseteteket? Étel-ital szükségleteiket? Illetve az alapvető dolgaitokat?
2017. febr. 4. 17:00
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
72%

A párom nettó 150 ezres fizetéséből élünk,én még tanulok,viszont havi 50 ezer forint jön a számlámra.(Külföldi csp.)

Albérlet rezsivel együtt 60 ezer

(Kivéve gázszámla az havi 15ezer.)

Bérlet 5000 forint. (Az övét 80%-ban állja a munkáltató,nekem diák kell)

Telefonszámla 18 ezer

Kaja 40 ezer (heti 10 ezer,nasival,innivalóval..)

A maradék 12 ezerből tusfürdő,tisztítószer,a mach3-mas borotvájába fej(de nem tudom milyen sűrűn veszünk hozzá,gondolom nem havonta?)

Az én pénzemből pedig kondibérlet (12000 kettőnknek) és havi 1-2 alkalommal buli,mozi,valami. (A maradékot,olyan havi 20 ezer gyüjtjük,esetleg ha váratlan kiadás van,arra megy, illetve,ha sehogy sem bírjuk szülőktől kérünk kölcsön,amit aztán visszafizetünk részletben,vagy ahogy tudjuk)

20/L 22/F

2017. febr. 4. 17:42
 22/36 A kérdező kommentje:
#22 Örülök neki, hogy jól éltek. Köszi a választ. Jó tudni, hogy vannak olyan emberek, akik még nagyon jól tudnak gazdálkodni a pénzükkel.
2017. febr. 4. 17:43
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy alkoholista vagy-e, nem kérdés.

A függőség egyik jele, hogy frusztrált leszel, ha nem kapod meg a napi betevőd.

Te frusztrált lennél, ha egy hétig nem ihatnál?

Megértem, hogy nehéz az életed, de máshogy is ki tudod engedni a fáradt gőzt. Sportolj, találj valami értelmes hobbit.

2017. febr. 4. 17:44
 24/36 A kérdező kommentje:
#23 Igen, egyet értek veled. Viszont nem volnék ideges. Az alkohol miatt nem. Lehet, hogy megkívánnám egy kicsit, de nem volnék ideges. Főleg nem bárkivel is. Én nyitott ember vagyok kifelé, ellenben befelé zárkózott. Dohányzok is havonta egyszer, amikor a család összeül. Szívok párat, szívok következő héten is, és aztán hagyom pár hónapig. Nem vagyok olyan ember, akit bármilyen függőség késztethetne. Egyébként volt, hogy nem ittam hónapokig, mert volt egy barátnőm is, inkább azzal foglalkoztam, vagy például eltört a lábam, megjegyzem együl élek és a WC-re is alig tudtam kimenni, nemhogy le, a szomszédot kértem meg, hogy bevásároljon, mert úgy is egy fiatalember volt.Adtam neki 1000 forintot mindig. Tél volt.
2017. febr. 4. 17:48
 25/36 anonim ***** válasza:
78%

Hát nagyon elgondolkodnék az életemen, ha borotvára se telne hó végén.

-20 ezret leadok otthon

-25 ezret elköltök gázolajra

-kb. 10 ezret átlagban ráköltök a kocsira

-10-15 ezret elkajálok

+ 80-100 ezret félrerakok (kell a pénz bmw-re)

Tegyük hozzá, hogy nem iszok, csak ha valami összejövetel, vagy buli van. Nehezebb napokon elszívok egy cigit, de nem dohányzom rendszeresen.

Nekem nem kell albérletet fizetni, de ha úgy adódna, hogy kéne, akkor is megélnék.

Tegyél le az alkoholról, mert hosszú távon tönkretesz.

23/f

2017. febr. 4. 17:48
 26/36 anonim ***** válasza:

Na, akkor ha nem okozna gondot lemondani az alkoholról, akkor miért iszol naponta? Magadat csapod be. A belső frusztráció nem feltétlenül jelent idegességet másokkal szemben.

Nekem mindegy, csak jót akarok. Gondolj bele, mennyit megspórolnál, ha nem innál.

2017. febr. 4. 17:52
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, neked nem lehet segíteni. Úgy akarsz több pénzt, hogy nem mondasz le semmiről. Ha valamiről le is kell az biztos nem az alkohol.

Akkor egyél eggyel kevesebbszer és lesz pénzed borotvára!

2017. febr. 4. 17:55
 28/36 anonim ***** válasza:
0%
Lehet hogy én értettem félre valamit, de szerintem nem kérdezte hogy érdemes lenne-e leállni a piával, miért ezen rugóztok páran?
2017. febr. 4. 17:59
 29/36 anonim ***** válasza:
Igen mindig volt, foleg hogy a munkahelyemen kotelezo a borotvalt arc. Es nem egyszerhasznalatos kinaira hanem minosegibb darabokra, mert nagyon eros szakallam van. Sajat lakasban, csak az ingazast es szamlakat meg kajat fizetve max a fizum 3/4 koltottem el, par ev utan mar szinte megeltem a fizetesem felebol, sporolas nelkul, gamer gep, szazezres telefon es raklapnyi pizza es gyros a kollegakkal eletmodban.
2017. febr. 4. 18:17
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
28! Ahhoz, hogy több pénze maradjon meg valakink, valamiről le kell mondani. Az ő esetében az alkohol a legcélszerűbb. A kérdező "csak" rezsire, ételre és alkoholra költ. Arra buzditsuk inkább, hogy az ételből faragjon le? A rezsiből nem igen lehet.
2017. febr. 4. 18:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!