Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nektek van pénzetek borotvára?...

Nektek van pénzetek borotvára? (férfiak)?

Figyelt kérdés
Hogy osztjátok be a kereseteteket? Étel-ital szükségleteiket? Illetve az alapvető dolgaitokat?
2017. febr. 4. 17:00
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
#8 Tudod, ha okosabb lennél, nem ezt írtad volna. Átmentél volna egy másik kérdésre, és oda írtad volna a butaságaidat. Egyébként Géza vagyok. Felejtős. Figyelmen kívül hagyom a válaszodat, megjegyzem, nem pontra meg, nem értékelek senkit sem. Biztos, hogy egy élő beszéd során nem ez volna a véleményed.
2017. febr. 4. 17:23
 12/36 A kérdező kommentje:
#10 Mit dolgozol?
2017. febr. 4. 17:24
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

Call-centeres vagyok, 2 idegennyelvvel. Csak érettségim van.

De ha többet keresnél te is, valszeg többet is innál el.

90 ezerből meg lehet élni, szerényen, de nem nélkülözve. Jó, hogy nem albérletben laksz.

2017. febr. 4. 17:28
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

"A hónap végén csak párezer forintom marad. 1-2 ezer. Ami nekem körülbelül egy heti ételellátást jelent."

Most már napi 700+a feles és a sör... Az akkor heti 7000, havi 21000, sokat spórolnál, ha legalább az egyiket elhagynád. De te döntesz, mi a fontosabb.. Az ital vagy a igényesség. Az alkoholisták is ilyenek, csak ők már annyira szélsőségesen tekintenek ezekre a dolgokra, hogy a kulsojuket teljes mértékben hanyagolják. Majd az étkezés se érdekli őket, majd a rezi se nagyon. Gratulálok, ezzel a hozzáállással lassan te is lehetsz alkoholista!! Eltudom képzelni mennyit kolthetsz mosásra, ruhákra, tisztító es tisztalkodo szerekre...

2017. febr. 4. 17:31
 15/36 A kérdező kommentje:
#13 Ez logikus és kielégítő válasz is. A bökkenő az, hogy az, hogy az ember csak a kis pénzt issza el. Egy ezrest, de maximum 5000 forintot. Ha több pénze van, tartalékolja valami komolyabb eseményre. Az pedig, hogy biztosan állítod, hogy elinnám, erős kifejezés volna. Innék belőle, de szerintem egy józan gondolkodású ember tudja, ismeri a határokat. Annak hiszem magam. Azért feltettem a kérdést, érdekelt, hogy mások mit gondolnak, hogy élnek. Köszönöm a választ.
2017. febr. 4. 17:31
 16/36 anonim ***** válasza:
61%
Nem értem, hogy lehet a rezsi 60+ezer forint. Nálam a legolcsóbb net van bekötve, havi 3000. Tv nem kell, neten minden fenn van. Havi 2 köbméter vizet fogyasztok, heti mosásokkal (1200 forint), áram max 5000, közös ktg 7000. Fűtés 6000. Elég lemondottan élek, de úgy érzem, mindenem megvan.
2017. febr. 4. 17:35
 17/36 anonim ***** válasza:

Na mert ahhoz aztán sok köze van az alkoholizmusnak hogy mit hanyagol emiatt az ember, elvégre gazdag nem lehet nagy piás, csak egy csórótól undorító.

Villanyborotvát használok évek óta, egyrészt egyszerűbb vele az élet, másrészt meg idétlenül nézek ki teljesen megborotválkozva, ezzel meg tudok borostát hagyni és elrejtőzni mögé.

2017. febr. 4. 17:37
 18/36 anonim ***** válasza:

Ez csak kifogás. Nagyapám egy hét alatt elivott 80 ezret.

Az jó, hogy tanulsz. Barátnőm 60 ezer ösztöndíjat kapott havonta, bár ő különleges eset, mert jól tanult és sokat tett az iskoláért.

2017. febr. 4. 17:39
 19/36 A kérdező kommentje:
#14 A különbség az, hogy van lakásom. Nem szarok az utcán, nem vizelek az utcán, nem eszek a földről, és isten ments, hogy valamelyest még kukázzak is. Iskolába járok, amellett dolgozom. Az érettségi a cél most számomra, bár sok évet mulasztottam az évek során, úgy gondolom, hogy ma ez a minimum, amit a saját teljesítményeimmel elérhetek. Egyébként, mellékesen megjegyezném, hogy az alkoholizmus, legalábbis amennyire én tudom, teljes tudatváltozással jár. Ha minden nap literszámra innék bort, vagy legyen egy darab sör is, de mindenképpen tudatváltozással járna, és ezáltal veszélyeztetném a környezetemet is, na én azt alkoholizmusnak hívnám. Nem vagyok alkoholista, és egyébként sem mások pénzét költöm, másrészt pedig senkinek semmi köze hozzá, én is csak alfa fázisban vagyok abból a szempontból, hogy a költségek minimálisan meghaladták a vártakat, és ez pedig egy cseppet a megjelenésem rovására ment. Például az arc, vagy a hab hiánya. Vagy akár hogy kimarad néhány étkezés, ez még a komolyabbik. Véletlenül sem akartalak megsérteni ezzel az állítással. Örülök, hogy válaszoltatok. Egyedülálló férfiak válaszára voltam kíváncsi, akik nem élnek nemi életet, a munkájukkal törődnek.
2017. febr. 4. 17:40
 20/36 anonim ***** válasza:
2015 aprilisaban vettem egy villanyborotvát 10 ezer forintert, azóta is tokeletesen mukodik, azóta semmit se koltottem borotválkozásra még borotvahab sem kell, ha kiszámoljátok már rég visszahozta az árát ráadásul sokkal jobb vele borotválkozni ugy viszi a szort mint hajvagogep a hajat, a hagyományos borotválkozást amúgy is gyuloltem ezzel sokkal gyorsabban vegzek, csak egy valamit tudok mondani az isten aldja meg aki feltalalta a villanyborotvát, nem tom ki volt az de az isten aldja meg, egy zseni volt.
2017. febr. 4. 17:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!