Nektek mennyi pénzetek marad az albi, rezsi, kaja, költségek után?
Figyelt kérdés
Pls.2016. aug. 23. 15:25
1/14 anonim válasza:
Ehónapban kb 600 E. ft, de jelenleg nincs utánpótlás, talán jövő hónaptól.
3/14 anonim válasza:
Mindenre létezik megoldás, kérdés hányas kaliberig ;)
4/14 anonim válasza:
Én saját lakásomban élek, így albérlet díj nincs, kb. 60-70ezer a havi alap kiadásom (rezsi, étkezés, higiéniai cuccok), ezen felül vannak tervezett megtakarításaim, meg néhány egyéb kiadás. Általában úgy vásárolok, hogy figyelem az árakat, akciókat, ami tartósabb, abból egyszerre többet veszek kedvezményesebb árban, a húst, sajtot, kenyeret fagyasztom... stb. Mondjuk pár hónap múlva kérdéses, mi lesz, mert változás lesz a bevételeimben, csak nem tudom, milyen mértékben.
5/14 anonim válasza:
Ha nem költeném az egész pénzt kajára, akkor talán maradna is valami :D
6/14 anonim válasza:
nekem kb. 100 ezer forintom marad meg ,saját házban lakok, biciklivel járok dolgozni. kaját cafitériából oldom meg, otthon főzök is. a fennmaradó összegből még diákhitelt is fizetek, amit majd most emelni akarok. ruházkodásra se nagyon költök, van mindenem, inkább most valami nagyobbra fogok gyűjteni. ma vettem tévét, majd tervezek egy szekrényt is venni. tudni kell, hogy előtte sokáig nem volt munkám, most jöttem helyre anyagilag.
7/14 anonim válasza:
Szia!
Mi a férjemmel közösen keresünk egy hónapban 180e ft-t.
Ebből albérlet: 24e ft
+ Rezsi: nyáron kb 12e ft, télen 30e ft.
Kapunk ketten összesen 30e ft Erzsébet-utalványt.
Tankolunk kb 10e ft-t.
Kb 80 e ft-t tudunk így félretenni havi szinten.
8/14 anonim válasza:
Kb 10-20.000 ft. Ha nem megyek sehová.
9/14 anonim válasza:
Ha nem csinálok semmit akkor 140 körül, ha elmegyek szórakozni akkor 100 körül, illetve ha vidékre kell menni hétvégén az egy 10es, ilyen kéthavonta van kb. Szóval 90-120E között teszek félre egymagam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!