Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Egész fiatal korban is ki...

Egész fiatal korban is ki lehet készülni idegileg?

Figyelt kérdés

Mert úgy érzem,hogy nálam 17-18 éves fiúként ez a helyzet. Egyszerűen annyira feltudnak idegesíteni a világ dolgai hogy nem tudok nem agyalni rajtuk. És most nem ilyenekre gondolok hogy anyuci nem veszi meg az új telefont vagy hasonlóra,hanem hogy pl.miért ilyenek az emberek,miért megy minden a rossz irányba,stb...

És úgyérzem hogy a sok filozófálás már az agyamra ment. Az a gond hogy alapjába véve filozófikus alkat vagyok szóval nagyon nehéz lenne erről leszoknom. Mert úgy vettem észre hogy annak a legkönnyebb aki kb letoj mindent és nem foglalkozik semmivel. Úgy vettem észer hogy nekem ez a letojok mindent egyszerűen nem megy.

Valami megoldás?

2017. jan. 21. 10:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Teljesen félre értettél. Én csak nem értem hogyan lehet gyávának lenni utána. Én inkább halálos haragot éreznék (érzek is). Aminek nyilván gátat kell szabni.
2017. jan. 23. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!