Kecskemétiek! Hova tudtok elmenni szórakozni? Mit csináljon egy fiatal felnőtt ebben a városban?
20-27 éves korosztály , ti hol tudtok kikapcsolódni ? Mert én ahogy tudom alig van lehetőség valami igényesebb helyre , egy szórakozóhely van de annak a minősége se a legjobb.
Miért zárt be minden hely aminek egy kis értelme is volt ??
Nehogymár azért el kelljen mennem a saját városomból máshova , mert fiatalként elég nehéz itt szórakozni,élni... szerintem nagyon nem megfelelő ez az állapot ,ami évről-évre egyre rosszabb
Sajnos az itteni társadalmi berendezkedés "megöli" a fiatalságot. A városi intézkedések és a "lakossági bejelentések", valamint a fiatalok aktivitása öl ki itt mindent. Én is szenvedek a dologtól, alig van valamirevaló koncert a városban, az is puritán körülmények között. Teka, Kilele Music Club, Agóra (nagyon drágáért), és nagyritkán a sportcsarnok. Városi rendezvények zenei kínálata nulla - az én ízlésvilágomnak.
Kiskunfélegyházán a Rocktár valamire való hely a közelben. Sajnos mást nem tudok.
Tekában szokott többségében jó koncert lenni, de a látogatottságuk alacsony sajnos. Ezért nincs sok buli, ami érdekel.
Engem csak az zavar hogy évek óta semmilyen változást nem lehet elérni. Pedig köztudottan minden fiatal szenved ettől.
Szerintem hatalmas probléma , amire a város vezetőségének jobban oda kellene figyelnie , főleg hogy ennyire felkapott lett most hogy EGYETEM lett a főiskolából.. de ha azt szeretnék ,hogy ne csak nevében legyen egyetem az egyetem ( aminek szintén sikerült nevetséges nevet adni...) és minél többen jelentkezzenek ide , akkor fejleszteni kellene a szórakozási lehetőségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!