Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit tegyek a szüleimmel?

Sophia Kaulitz kérdése:

Mit tegyek a szüleimmel?

Figyelt kérdés
Huzamosabb ideje vagyok a barátommal, tényleg nagyon jól kijövünk, de a szüleim még nem tudnak róla. Maradiak, idősek, és fogalmam sincs hogyan mondhatnám el nekik, vagy egyáltalán megéri e. De nem akarom kitenni a párom a folytonos titkolózásnak. 16L

2017. jan. 1. 20:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Mennyi ideje vagytok együtt? Hány évesek a szüleid? És a barátod?
2017. jan. 1. 20:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Mit gondolsz mi történne ha bemutatnád otthon?
2017. jan. 2. 11:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Felevig hazudtam anyameknak hogy a baratnommel megyek setalni. Kozben a baratommal vagyok.. o volt nekem az elso, akivel azota is egyutt vagyok(mar 2 eve). Ekkor megharagudtak ram nagyon a szuleim, a bizalmukat vissza kellett szereznem ami nem is volt konnyu. Azt tanacsolom hogy te ne ess hasonlo hibaba es legy veluk oszinte! Mert ha titkolozol azzal semmi nem lesz jobb. A lanyuk vagy es mar abban a korban vagy hogy igenis szukseged van egy fiu szeretetere, szerelemre. Tisztaban vannak ezzel ok is biztos!!! Mondd el nekik szepen hogy van egy baratod akit szeretsz es beszeretned mutatni, vagy mondj rola szep, jo dolgokat hogy mar igy megkedveljek egy kicsit:)
2017. jan. 3. 20:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Elozo*

Elirtam:)

Javitas: kozben a baratommal voltam*

2017. jan. 3. 20:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2017. júl. 6. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!