Ez miért van így?
Figyelt kérdés
Kb minden magyarországon élő, más nemzetiségű kivétel nélkül tanult, egyetemet végző, magas pozícióban dolgozó?
Ha most én szeretnék egy fekete csajjal ismerkedni, valószínűsíthető hogy lerázna a társadalmi különbségek miatt.
Tehát az itt élők között miért nincs fiatal 20-30 éves boltos, postás stb?
2017. jan. 14. 17:51
1/4 anonim válasza:
Kérdező, szerintem a Magyarországot elírtad, nemcsak a kezdőbetű miatt mondom.
2/4 anonim válasza:
Kínai áruházban azért elég sok van belőlük. Egyébként azért, mert ők nem itt születnek. Ahhoz pedig, hogy idjeussanak nem elég gondolniuk egyet, kell egy normális indok, le kell tenni valamit az asztalra. Így akik itt vannak fiatalok általában tanulni vannak itt, vagy munkaügyben, nem azért jönnek ide, hogy postások legyenek. Akik mégis lsd. kínai boltosok stb, ők többségében már itt születtek vagy vannak itt rokonaik. Belőlük többet látsz mert többen is vannak itt. Ha teszem azt lenne itthon egy nagyon nagy számú néger közösség, egy idő után, mikor már stabilan itt van pár generáció, lehet megjelennének ők is boltokban eladóként..stb.
3/4 anonim válasza:
Vegyes házasságból származó másodgenerációs azért akad, én is ismerek néhányat, a szélesebb famíliámban is van gyönyörű, félig ázsiai származású lány. Más kérdés, hogy mivel a szülők tanult emberek (a #2-es által kifejtett indokok miatt), a gyerekeik sem boltos vagy postás karriert képzelnek el maguknak.
Roma lányokat eleve kizártad? (Nem rasszizmusból kérdezem, csak hát ők is nemzetiségnek minősülhetnek.:-))
4/4 A kérdező kommentje:
Nem zártam ki a cigányokat sem, csak náluk is meg van ez a jelenség, hogy aki már módosabb, civilizáltabb, annak annyival magasabb is az elvárása.
2017. jan. 14. 18:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!