Tudnátok segíteni? Pénz nem akadály!
Figyelt kérdés
Na szóval az a helyzet hogy rólam és a férjemrôl kéne két képet összeolvasztani. Valahogy. Az férjem üzletember,az esküvőre nem tudott eljönni munka miatt ezért le lett mondva az álomesküvő, a ruhát viszont vissza kellett vinni mert kölcsönöztem.Később megtörtént a házasság viszont szép ruha nélkül mentem férjhez. :( a szép ruhás képemet amit édesanyám készített rólam,kéne összeolvasztani a férjem képével amin az ésesanyámnak is és a férjem szüleinek is szerepelnie kellene,tehát összesen 4-5képet kéne összeolvasztani. Ezt valamilyen program segítségével meg lehetne oldani? Pénz nem akadály. Ismer valaki ebben a témában profit?2016. dec. 22. 17:33
1/10 anonim válasza:
Elvileg ezt bármelyik fényképésznek meg kellene tudnia csinálni. Gyakorlatilag viszont nehezen tudom elképzelni, hogy lehet 4-5 képet úgy összevágni, hogy az valódinak tűnjön.
3/10 anonim válasza:
Hú ebből mekkora troll képeket lehetne alkotni :D
4/10 anonim válasza:
Nem hiszem a sztoridat.
Kit akarsz ezzel a képpel átvágni?
5/10 anonim válasza:
Szerintem is valami ócska átverést akar a hölgyike.
"Az férjem üzletember,az esküvőre nem tudott eljönni munka miatt"
hát persze...
6/10 anonim válasza:
Ha a pénz nem akadály, miért nem kölcsönzitek/kölcsönöztétek ki újra a ruhát?
7/10 anonim válasza:
Hát ha komolyan gondolod, akkor szeretném látni a képeredetiket. De minden attól függ, hogy milyen nyersanyagból kell dolgozni (milyen perspektívában szerepelnek rajtuk az emberek, fények, árnyékok ésatöbbi), hiszen nem arról szól a dolog, hogy 5 embert beretusálj egy templomba.
Egyelőre nem tudom eldönteni, mit vegyek ebből az egészből komolyan, mert azt sejted nyilván, hogy több tízezerre rúg a végén a művelet.
8/10 anonim válasza:
Ha a pénz nem akadály akkor béreld ki újra a ruhát és fizess egy valóban jó fotóst aki csinál rólatok egy esküvői kreatív portrésorozatot. Valószínűleg így vagy úgy meg lehet oldani amit szeretnél, de soha, a közelébe nem fog érni annak amit egy valódi fotózáson kapsz. Ráadásul lesz egy közös élményetek. Higgyétek el jó buli! Mi idén több párunkkal fotóztunk külföldön, tengerparton, nem érdemes ezt kihagyni! :)
9/10 anonim válasza:
Persze, Photoshoppal meg lehet oldani. A végeredmény nyilván attól is függ, hogy milyen szögből készültek a képek, milyenek a fényviszonyok stb. De a perspektívát és megvilágítást is lehet manipulálni.
10/10 anonim válasza:
Valami hasonló kéne nektek is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!