Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kaptam egy lehetőséget azt...

Max0007 kérdése:

Kaptam egy lehetőséget azt mondták jól gondold meg. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nemrég tettem le a targonca jogsit és ezzel szeretnék elhelyezkedni. El is kezdtem dolgozni egy gyárban alkalmi munkásként és elhintettem egy pár helyen hogy van targonca jogsim. Nem is kellett sokat várni csak be kellett nyújtanom az önéletrajzom és napokon bellül hívtak is. Ez idáig szép és jó de aztán pár ottani targoncásnak is el mondtam hogy melyik műszakba targoncásként felvesznek. Erre volt az a válasz hogy jól gondold meg mert pont azért van ott KETTŐ üres hely mert nem sokan bírják az ottani műszakvezetőt (b*szogatja a dolgozókat). Ezt konkrétan 3 ember is elmondta nekem. Mit tegyek? tiszta stressz vagyok. Kéne a munka de nem ilyen áron. Lehet hogy csak rosszat akar nekem az a 3 ember?

Nem vagyok egy talpraesett ember most is félek nem tudom mi lenne helyes. Te mit tennél?

2016. nov. 26. 17:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Erre való a próbaidő. Kezdj el dolgozni, aztán ha nem tetszik, válts. Nem hiszem, hogy egy hétnél tovább tartana munkahelyet találnod.
2016. nov. 26. 17:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Elvállalnám. Ok nélkül b*szogat (?) ha észrevenném, vagy így éreznék, egy idő-után félrehívnám és elbeszélgetnék vele.
2016. nov. 26. 17:40
 3/5 TR75 ***** válasza:
100%

Ha nincs más, vállald el. A 3 hónap próbaidő alatt bármikor felmondhatsz indoklás nélkül, azonnali hatállyal. Ha lesz másik, tudsz lépni.

Másrészt az is lehet, hogy csak az a három ember mondja ezt (valami olyan okból, amit te nem tudhatsz, mert nem látod a szituációt).

Nincs kockázata annak, ha elfogadod az állást. A próbaidő 3 hónapja alatt bármikor kiléphetsz, sokan úgy hagyják ott ilyenkor a munkahelyüket, hogy egyszerűen kisétálnak a kapun. Próbaidő alatt ennek nincs következménye (feltéve, hogy a munkaruhádat nem felejted magadon közben :-D )

2016. nov. 26. 17:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálunk is van olyan ,akit szerinte ok nélkül piszkál mindenki...persze ez csak szerinte van ok nélkül....
2016. nov. 26. 17:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Ahogy a 3-as írta. Nincs vesztenivalód, még ha így is van, hiszen nem egy másik, állandó állást hagysz ott. Szóval naná, próbáld meg. Majd meglátod milyen, meg hogy lehet boldogulni, ráadásul itt már max pozitívan tudsz csalódni és nem fordítva. :)
2016. nov. 27. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!