Hogyan érvényesülhet egy már nem pályakezdő nő az informatika szakterületén, ha kevés lehetőséget kap, és elé sorolják a férfiakat?
pontosan milyen területen próbál érvényesülni?
programozás, grafika...?
22F
Olyan helyet kell keresni, ahol nő a főnök. Nekem is így sikerült, a főnökömnek csak női alkalmazottai vannak, de nagyon jól kijön a férfiakkal is, nem arról van szó, hogy nem.
Igazából nekem szerencsém is volt, mert designer a végzettségem, (és programozó is, meg rendszergazda, de az mellékes) és a két fiú, aki mellettem jelentkezett a melóra inkább műszerész tudásuk volt, ő pedig őket nem tudta alkalmazni.
Na szal, ha tudod, hogy nő a főnök, akkor már esélyed lehet, csak be kell bizonyítanod, hogy igenis jó vagy a szakmádban.
Illetve az önéletrajzaid mellé csaphatnál referenciákat is, nem tudom pontosan milyen téren mozogsz, de én még a középsulis honlapomat is belinkeltem. :D
Én nem gondolom, hogy (informatikán belül) ez akkora gond lenne. Akkora a hiány szakemberekből, hogy bárkit felvesznek a cégek, akik kicsit is értenek hozzá.
Nem értem, hogy honnan tudod, hogy a férfiakat eléd soroltak. Azt hogy voltak férfi jelentkezők is, és nem te kaptad az állást az sokminden mástól is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!