Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » SZÉKESFEHÉRVÁRIAK! Illetve...

SZÉKESFEHÉRVÁRIAK! Illetve aki segíteni tudna - Aki nézelődik állás után olvassa el!?

Figyelt kérdés

Lassan egy éve vagyok álláskereső, és a neten, fejér megyeiben majdnem mindennap, de hetente 2x biztos fent van egy olya álláshirdetés, hogy

Azonnali kezdéssek végzettség nélkül pályakezdőket keresnek nagykereskedelmi céghez. Raktározás,adminisztráció nettó 120.000 forintért napi 10 órában. Néha 4 órás titkárnőt keresnek 50.000 forintért l. Vagy Kovács Anna a hirdető vagy NIK ktf (mindig KTF!!!) és kizárólag Telefonon lehet érdeklődni. Próbáltam és nem válaszolnak levélben. Nem gyanús??? Pályakezdők, 120e, és csak és kizárólag telefonon.... És tényleg fent van lassan egy éve. Valaki próbálta? Nekem kicsit para....

2016. jan. 11. 10:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Valószínűleg egy munkaközvetítő a sok közül, akiket rohadtul nem érdekelnek a levelek, mivel levelek nélkül is tele vannak jelentkezökkel...
2016. jan. 11. 11:04
 2/2 A kérdező kommentje:
Ezaz, hogy nem munkaközvetítő. Le is írja a hirdetésben, hogy saját cégükhöz keresnek. De ennyit? Én már gondoltam mindenre amire csak lehet. Ugyanúgy Kovács Anna keres fiatalokat napi 6000 gorintért... Nekem nagyon fura
2016. jan. 11. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!