Szeretném szponzorálni a saját életemet. Miért nem találok rá lehetőséget?
3 gyerekes egyedülálló anya vagyok és rohadtul nem a szociális hálóra szeretném építeni a mindennapjaimat, ugyanakkor egy munkahely sem szociális jótét.(betegség, szünetek) most mennek első osztályba a kicsik...egy nagyközségben.
Azt a vicces poént ne süsse el senki hogy szerezzek egy gazdag pasit... nem vagyok már 20... nem eszerint szeretnék partnert magam mellé....
Ez a kerdes a vilagon a legfontosabb , a fuggetlenseg kivivasa, a szabadsag , a jolet megteremtese egyedul , szamomra ez az elet alapvetö ertelme .... Szabadsag keresö vagyok en is 39 eves nö , elvalt , egy 8,5 eves kislannyal....
Nem könnyu ... De megis szep ... A lenyeg h megtalald azt amit szeretsz csinalni .... Ami nem könnyu mert nem mindenki tudja koran kibontakoztatni a tehetseget.
Eh miröl beszelek egy edesanya akinek kisgyerekei vannak , annak van a vilagon a legnehezebb dolga ilyen tekintetben, mindig masra szorul, a gyerekek folyton betegek , nehez dolgozni igy
:(
Kb eddig jutottam én is mint Ti....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!