Természetesen nem. Még akkor sem, ha úgy néz ki, mint egy görög isten. Nem így akarok előre lépni. Még ha mások nem is tudnák - bár ezt kétlem - én igen. És rosszul lennék magamtól.
2015. júl. 2. 20:23
2/6 anonim válasza:
Nem, mert olyan munkahelyen nem is akarnék dolgozni, ahol ez kell az előrejutáshoz...
Amúgy meg ugyan mi a garancia, hogy ez meg is fog történni? Azt hiszem Lana del Reyről olvastam anno egy cikket, ahol bevállalta, hogy a popszakmában ez igenis létező dolog, és milyen szemetek voltak a menedzserek, mert a fél városnak megvolt és senki se segített neki utána.
2015. júl. 2. 20:48
3/6 anonim válasza:
Mint a huzat. Az sem érdekelne ha csúnya, csak legyen ápolt.
Igen, férfi vagyok.
2015. júl. 2. 22:03
4/6 anonim válasza:
Ha amúgy is megdönteném akkor ja :D
Ha amúgy nem, akkor nem hiszem függetlenül attól hogy szép-e vagy nem.
Mondjuk ha cserébe egy űrhadsereg vezetője lennék hogy leigázhassam a távoli bolygók erősködő civilizálatlan rétegét hogy ezzel új horizontokat nyissak meg az emberiség határtalan fejlődésében akkor elgondolkodnék rajta...
2015. júl. 2. 22:47
5/6 anonim válasza:
Nem. Nem kell ezeket a dolgokat keverni.
2015. júl. 2. 23:30
6/6 anonim válasza:
Soha. Egyrészről kollégával kapásból nem szexelnék. Másrészről, ha akárcsak egyszer is lefekszel a főnökkel, akkor utána gyakorlatilag a szexrabszolgája vagy, és bármikor arra kényszeríthet, hogy feküdj le vele még egyszer, és még egyszer, és állandóan, különben ki fog rúgni. Szóval ez nem is egyalkalmas dolog, amin túlesel 5 perc alatt, aztán elfelejted. Ha ilyen perverz a főnök, akkor folyamatosan dugni akar majd, sosem fogsz tudni tőle megszabadulni, csak ha keresel új munkát, akkor pedig már eleve felesleges volt vele lefeküdni a kezdetekkor!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!