Valaki még van így? Aludni akarok, de ha lefekszem, már kelhetek is fel és jön a sok sz*r meg a probléma amivel szembe kell néznem?
Dettó, bár én inkább aludni szeretek. addig se kattog az agyam a sok sz@ron.
#2 + aki vagy ami még több problémát és stresszt generál.
1-es!
Hát ez nem olyan egyszerű. Nagyon sok energiát kell befektetnem és úgy sem elég. És hiába oldom meg a jelenlegieket, mert ahogy fellélegzem, hogy 'hú kész vége', kapok egy újabb nagy pofont, és jönnek újabb gondok/problémák.
2-es!
Lehet igazad van abban, hogy egysíkú. Csak felkelek, túlszenvedem az iskolai 7 órát, majd itthon eszem, TV-zek és számítógépezek, majd lefekszem. Ez meg indul újra, nap mint nap. Lehet kéne valami, vagy valaki.. Pl. egy kis szünet, hogy barátaimmal lehessek..
3-as!
Talán az megoldaná, de nem úgy ahogy szeretném, én is találhatnék olyan okot, amiért telibe sz*rnék mindet, de nem éri meg.
4-es!
Én is imádok aludni, de szerintem nekem kéne egy egész átaludt nap, hogy kipihenjem magam és rendeződjek/regenerálódjak. Abban igazad van, hogy nem kattog az agy, de ha újra megébredünk, kezdődhet elölről minden..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!