Anonymus.lány kérdése:
Miért mondják, hogy a balkezeseknek sokkal nehezebb használni egy spirálfüzetet?
Figyelt kérdés
Addig értem, hogy amikor kinyitjuk, akkor a bal oldalon van a spirál, és ezért nem lehet ott balkézzel írni. Na de amikor lapozunk, akkor a jobb oldalra kerül a spirál, és akkor meg a jobbkezesek nem férnek el tőle. Szóval nem értem, mennyiben nehezebb ez a balosoknak mint a jobbosoknak?2016. nov. 3. 14:52
1/7 anonim válasza:
Akkor kétbalkezesnek kell lenni vagy mi a wtf??:D
2/7 anonim válasza:
"Aki jobb kézzel ír az bal kézzel lapoz
Na most... Ha ballal írsz akkor jobbkézzel mem fogsz keresztbenyulni hogy lapozz de ha ballal akarsz lapozni akkor a ceruzát/tollat le kell tenned
Színtiszta logika."
-nem az én válaszom-
3/7 anonim válasza:
Bal kézzel írok, de soha nem éreztem nehézséget spirálfüzet használatánál. :-)
4/7 anonim válasza:
#2 Mi van? Én jobb kézzel írok, jobb kézzel is lapozok, és nem rakom le a tollat közben. Nem értem, bal kézzel miért ne lehetne ugyanezt megtenni.
5/7 anonim válasza:
Nem tudom kik mondják ezt... valószínűleg ezt olyan mondhatta, aki ebbe nem gondolt bele amit leírtál. És mivel ez nem egy régi magyar mondás, nem is tekinthető ez még félig sem annak. :D
6/7 A kérdező kommentje:
#2 én pedig jobb kézzel írok és ballal lapozok, szóval szerintem ez fordítva is működik
főleg hogy nekem eszméletlenül béna a balom, nem egyszer pofán csaptam magam véletlenül mert nem érzékeltem, hogy nem a fejem mellett fogom felemelni a karom, hanem beleütközök, a labdákat meg sorra levágom a földre mert elfelejtem elengedni dobásnál na de ezek már más történetek 😂
2016. nov. 3. 20:32
7/7 anonim válasza:
Nem nehezebb, én legalábbis nem tapasztaltam. Igaz amit írsz, a balkezesnek akkor van útban a spirál, ha attól jobbra ír, a jobbkezesnek meg ha attól balra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!