Repülőre fel lehet vinni spirálfüzetet?
Figyelt kérdés
2016. márc. 28. 21:25
2/13 anonim válasza:
Volt pár buta kérdés már, mit lehet felvinni, de ez viszi a pálmát.. Most komolyan miért ne lehetne??? Szerinted folyadék?
3/13 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem mert még sosem ültem repülőn, és zudni szerettem volna.
Az elsőnek pedig köszönöm
2016. márc. 28. 21:38
6/13 anonim válasza:
Szerintem jogos a kérdés, és bár a választ nem tudom, de többféle módját is el tudom képzelni hogyan lehet megölni egy embert spirálfüzettel. Ugyanezt pl. a csapszegről, ami tiltva van nem igazán feltételezem.
7/13 anonim válasza:
Megölni egy laptoppal is meg lehet valakit. Meg elég sok mindennel, amit fel lehet vinni.
8/13 anonim válasza:
Nálam majdnem mindig van spirálfüzet, és sosem volt gond vele.
10/13 anonim válasza:
Tőlem azt is kérdezték reptéren, hogy fülhallgatót fel lehet-e vinni, mert a zsinórjával meg lehet fojtani valakit. Ezek után semmin nem lepődök meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!