Október 23-án Erdélybe utazom, négy napra. Ti milyen ruhadarabokat vinnétek/szereznétek be az útra? Ill. a kinti árakról kérdeznék. Mennyi költőpénzt érdemes vinni?
Türelemmel várnék kb október 20-ig, akkor megnézném valamelyik időjárás előrejelző oldal adatait, és ennek fényében döntenék arról, betegyem-e a minit.
Mondjuk én már koromnál fogva nem hordhatok tangát, de tennék be két váltás fehérneműt a négy napra, egy melltartót, otthonkát, csoszogó papucsot és az időjárásnak megfelelő felsőruházatot.
Én is azt javaslom, mint valamelyik előttem szóló, mindenképp várd meg október közepét és csak azután tervezz a ruhákkal kapcsolatban. És azzal is egyet értek, hogy ez attól függ, hogy melyik vidékre utazol, például olyan van, hogy itt nálunk a hegyekben van 10 fok, az ország másik részében pedig 20.
Költőpénznek én úgy kb. 300 lejt-25.000 forintot mondanék, bár ez ugyancsak sok mindentől függ:
-hogy kihez mész (fizetik a kaját, szállást, stb?)
-milyen környezetbe mész (nem mindegy hogy falu, vagy nagyváros)
-mennyi szabadidőd lesz (ezt arra -értem hogy ha le vagy kötve programokkal, vagy ha csak mész a városban, vásárolgatsz és kávézózol, az sem mindegy:)
-milyen az anyagi háttered
-és még sok egyéb.
Jó szórakozást;)
Erdélyi vagyok ! Ausztriában élek a hegyek közt! Itt nincs annyira hideg mint Erdélyben a Csiki medence a leg hidegebb egész Romániában ! Télen -20 tól -37 ig várható! Csíkszereda-Gyergyószentmiklós-Brassó régió ! Nyáron sincs nagy meleg !
Költő pénz....??? Hát 1000 eur t is el lehet költeni ! :) elfogadják a Ft is ! Eur t is ! és persze a lei t !
Szabadon sétáló medvét nem szabad simogatni,eszik a kezedből de vigyázat! Tusnád Fürdő,Brassó ! Csak egy jó tanács !
Öltözz rétegesen es jol mé az idő kiszámíthatatlan is lehet!
Lehet szeles lessz es biztos hidegebb ugy átlagban mint Magyarország!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!