Miért ilyenek az emberek manapság?
Figyelt kérdés
A hetvenes években nőttem fel, igaz hogy akkor is voltak bandák, meg "kemény arcok", de manapság egyre szemtelenebbnek és rendetlenebbnek tűnnek a tizenévesek egy-két helyen (rendezvényeken dolgozom, ezért sokféle korosztályú és érdeklődési körű emberrel van szerencsém találkozni)2016. nov. 25. 12:27
11/11 anonim válasza:
A videójátékokkal pont rossz példát hozol. Nekem meghatározták a szakmaválasztásomat és nem lettem tőle defektes.
Régen is voltak csapnivaló szülők, csak nem volt internet, ahol ezek gyorsan kiderültek volna.
A következetesség a kulcs és az egészséges tér és egészséges határok.
Nekem túl szigorúak voltak a szüleim és a nagyszüleim. Meglett a gyümölcse? Hát, nem tudom, igazából nem kötődöm hozzájuk, bár önálló felnőtt lettem, és megállok a lábamon, de ha nem beszélünk vagy nem találkozom velük hosszabb ideig, nem hiányoznak. Ez pedig annyira nem jó, hiányzik a család érzés, ami nálunk nincs meg. Anyai nagyanyám ráadásul az idióta nevelésével tönkretette anyámat, és bár felfogná és megértené, hogy mekkorát hibázott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!