Miért ilyenek az emberek manapság?
Akik a világot irányítják, azt akarják, hogy az emberek őrült módjára viselkedjenek és alkoholisták legyenek.
Ne tanúsítsanak emberséget. Ez sikerül is nekik.
Hiba volt megszüntetni a sorkatonaságot, ott nevelnének a fiatalokba egy kis tiszteletet
Nem azt mondom hogy büntetni kell őket (mindannyian voltunk vadok és fiatalok), de a mások iránti tisztelet, empátia teljesen eltűnt belőlük, mintha csak ők lennének a világ központja, mindenki más pedig egy bábu
Lehet csak én látom ezt rosszul
A legtöbb szülő ott követi el a hibát, hogy későn kapnak észbe. A nevelést pici korban kell megkezdeni, nem akkor, amikor a gyerek már elkanászodik. Nem kell elnézni a picinek a helytelen dolgokat, csak mert cuki és mert még kicsi, és jaj de vicces. Ha a kicsiket nem nevelik meg kisebb dolgokban, nagyobb korban nagyobb disznóságokat fognak csinálni.
Következetesen kell nevelni, nem kell túl szigorúnak sem lenni, mert később áteshet a ló túloldalára, megfelelési kényszeres lehet, esetleg egész életében nem tudja majd feldolgozni, de a túl nagy szabadság is árt, mert ezzel meg a biztos támasz vész el. Kell, hogy legyenek korlátok, határok, egészséges mértékben, és azon belül szabad mozgástér, a szülőknek is jobb így, és mellesleg a gyereknek is jobb.
Az biztos, hogy régebben másképp nevelték a gyarmeküket az emberek: nekem egy lányom van, akit mindennél jobban szeretek, és bár utólag visszagondolva nagyon szigorúan neveltem, mégis meglett a gyümölcse, mert egy sikeres, szerető feleség és anya lett
Neki már nehezebb dolga lesz ilyen világban úgy felnevelni az unokámat (unokáimat, ha a sors úgy hozza), hogy mindenhol ilyen eltorzult értékrendet látnak mint amit a valóságshow-k és, erőszakos videojátékok és az Internet közvetít feléjük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!