Miért szeretné annyira, hogy elmenjek a bulijára?
Figyelt kérdés
Egyik kolléganőm bulit szervez,úgy volt hogy ott is leszek,de közbejött olyan dolog,ami borítja az egészet. Amikor tegnap közöltem vele, hogy sajnos nem tudok elmenni,teljesen elkenődött. Utána még mondogatta egyfolytában, hogy egy kicsit menjek el csak. Lehet valahogy próbálok időt lopni a másik dologból.
Érdekes, hogy ennyire ragaszkodik hozzám.
Nem hinném, hogy bejövök neki,nem olyan kaliberű fickó vagyok,mint a volt pasija...
Mi lehet emögött?
2016. okt. 1. 07:58
1/4 anonim válasza:
Pedig dugni akar! Biztos, hogy rajtatok kívül más is lesz a bulin?
Én nem hagynám ki!
2/4 anonim válasza:
Feltételezések helyett én beszélnék vele erről.
3/4 A kérdező kommentje:
Lesz ott még pár kolléganő,és 2 kolléga
2016. okt. 1. 20:20
4/4 anonim válasza:
Szerintem simán meg akar ismerni munkán kívül is. Ez nem jelent gyűrűt és 4 gyereket, csak annyit, hogy munkán kívül is szeretne kapcsolatot tartani veletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!