Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek elmenjek az...

Szerintetek elmenjek az osztálytalálkozóra?

Figyelt kérdés

Hamarosan lesz gimis osztálytalálkozónk. Az a helyzet, hogy én annak idején, mikor oda jártunk, elég rossz időszakon mentem át, ami miatt eléggé magamba voltam zárkózva. Gimi után pedig volt egy iszonyat rossz, évekig húzódó depressziós időszakom, egyéb elég komoly lelki problémák, meg ilyenek.

Ebben az időszakban már volt egy találkozónk, de akkor annyira rossz passzban voltam, hogy szerintem elég rossz hatást váltottam ki egy csomó emberből. Ráadásul eleve annyira frusztrált voltam akkor, hogy sok embert megbántottam magam körül, talán még az osztálytalálkozón is volt ilyen.

Most viszont végre kezdek magamra találni, és egész kiegyensúlyozott lettem, pedig nem voltam az szinte soha. És végre életemben először nem idegeskedek a társaság miatt, hanem élvezem, ha emberek közé mehetek. Van is egy csomó ember az osztályban, akikkel érdekelne, mi van. Meg úgy egyáltalán, őszintén jó lenne látni őket.

De ugye ami a múltban történt, amiatt félek elmenni a találkozóra. Szerintetek menjek vagy ne menjek?

2016. aug. 7. 17:33
 1/7 anonim ***** válasza:
én most voltam 15 év után először osztálytalálkozón, és bár féltem tőle, jól éreztem magam. már nem a régi sérelmek jöttek elő, hanem a vicces történetek. szerintem menj el!
2016. aug. 7. 17:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld meg, menj el.
2016. aug. 7. 17:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Menj el, hiszen a lelked mélyén szeretnél. Ha akkor valakit megbántottál, most helyre hozhatod.
2016. aug. 7. 19:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Csak az a gond, hogy nem látok bele senki fejébe, nem tudom, ki haragszik rám, és ki nem. Hülyén nézne ki odamenni valakihez, hogy bocsánat, meg hasonlók. Már próbáltam, és általában rossz vége lett. Volt elég rossz élményem már az életben, nem kéne még több. Pláne, hogy még nem vagyok rendben teljesen lelkileg. Nem tudom még, majd meglátom.
2016. aug. 11. 04:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Ne aggodalmaskodj már ennyire!

Az is lehet, már rég elfelejtették, ami történt. Tudod, a megszépítő messzeség.

Mikor lesz ez a találkozó?

2016. aug. 11. 13:49
 6/7 A kérdező kommentje:
Még 1 hónap kb.
2016. aug. 11. 15:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha van köztük valaki, akivel tartod a kapcsolatot, óvatosan ki tudod puhatolni, hogy haragszanak-e rád.

Egyébként szerintem mindenképpen menj el, hiszen bármikor távozhatsz és nem kell magyarázkodnod.

2016. aug. 12. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!