Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek elmenjek az...

Szerintetek elmenjek az osztálytalálkozóra?

Figyelt kérdés

Lesz általános iskolás, alsó tagozatos osztálytalálkozóm, de nem tudom hogy elmenjek e. Abban az időben volt egy gyerek az osztályomban akit megsajnáltam mert senki nem barátkozott vele, így elkezdtem vele beszélni és ezért így engem is kiközösítettek. Aztán lett pár barátom , és ezt el is mondták, hogy egy ideig azért nem barátkoztak velem, mert én azzal a gyerekkel lógtam aki nem volt népszerű, de hogy aztán rájöttek hogy én jófej vagyok. Aztán végül ezzel a pár emberrel nagyon jóba lettünk, mondhatni legjobb barátok lettünk, aztán ahogy elkezdődött a középsuli, már nem is köszöntek nekem, merthogy én nem vagyok annyira menő.

És ezekkel kéne nekem találkoznom. Ti elmennétek? Persze lesznek ott olyanok is akikkel tényleg már lassan 8 éve nem találkoztam, de így hogy ezek az emberek is ott lesznek, nem tudom, hogy elmenjek-e.

2013. aug. 27. 23:55
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Ha van mondjuk 3 olyan ember, aki miatt elmennél, akkor már szerintem megéri.
2013. aug. 28. 00:04
 2/6 anonim ***** válasza:
31%
Mindenképpen menj el.:) Talán még köszönni is fognak neked, ha legközelebb meglátnak :))))
2013. aug. 28. 00:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is gondolkodtam már sokat azon, hogy ha majd lesz osztálytalálkozom elmenjek-e vagy sem, de még most sem döntöttem le teljesen. Nekem se az általános, se a gimi nem volt valami kellemes élmény. Ha visszagondolok ezekre az időkre elég szarul esik, de olvastam egy könyvet (Belső Utazás) és azóta próbálok megbocsátani az embereknek, mert nem akarom életem végéig magammal cipelni ezeket a sérelmeket. Az általános sulis élményeket már úgy ahogy sikerült magamban elrendeznem, így ha mondjuk lenne egy találkozó, lehet hogy elmennék. De a gimis dolog még annyi friss, hogy tudom magamról nagyon szarul érezném magam rajta, annak meg mi értelme? Szóval gondold végig, hogy mit érzel ezek iránt az emberek iránt, hiszen te tudod hogyan állsz ezzel kapcsolatban, és ha úgy érzed megéri elmenni, akkor hajrá, ha pedig nem, akkor majd a legközelebbire, addigra pedig felkészülsz lélekben is :)
2013. aug. 28. 00:21
 4/6 A kérdező kommentje:

Úgy volt, hogy értsétek, hogy mi 1-4 ig és 5-8 ig külön voltunk szedve.

Voltak páran akik elsőtől nyolcadikig osztálytársaim voltak, és velük lettem jóba, de már vissza se köszönnek az utcán.

A többiekkel akikkel 1-4 ig jártam nem is beszéltem azóta.

De igazából emiatt a pár ember miatt akik baráatim voltak, most meg már kb. levegőnek néznek, meg az a pár ember aki kiközösített nincs kedvem jópofizni. Viszont vannak olyanok is akikkel jóba voltam, és tényleg rég beszéltünk, velük meg szívesen találkoznék.

Ha ez középiskolás találkozó lenne gondolkodás nélkül mennék.

2013. aug. 28. 00:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Figyelj, ezt neked kell eldöntened. Ha belegondolsz, hogy mondjuk ott vagy az osztálytalálkozón, és ott vannak azok a hülyék is, akkor tudnál úgy beszélgetni másokkal, hogy ők nem zavarnak? Vagy ha kérdeznének tőled valamit a hülyék, akkor szívesen beszélgetnél velük is? Vagy inkább kínos lenne a szituáció? Vagy ha például elkezdtek nosztalgiázni a régi szép időkről, akkor te is szívesen visszagondolsz ezekre az emlékekre, vagy inkább rosszul érintene? Ha esetleg valaki ott elkezdene hencegni, hogy ilyen meg olyan melója van, meg ekkora háza, autója stb. felmérgesítene a dolog? Vagy el tudod képzelni, hogy valaki nagyon kellemetlen helyzetbe hozzon? Szóval szerintem játssz el ezzel a gondolattal és akkor biztos el fogod tudni dönteni, hogy érdemes menned vagy sem.
2013. aug. 28. 00:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Az, hogy általános 1-4-ben milyen cikizések mentek, nem jelent semmit. Egy csapatnyi felnőtt emberrel fogsz találkozni, akik lehet, hogy nem is emlékeznek ezekre. Sőt, egyik volt osztálytársam (az egyik "rosszfiú") übergáznak tartotta az akkori énjét, és egyenként kért bocsánatot a lányoktól:)
2013. aug. 28. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!