Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom házibuiba szeretne vinni, elmenjek vele? Erre nincs jó megoldás?
Jajj, ha sosem ismersz meg embereket, akkor biztos örökre idegenek maradnak.
De tudod, mi férfiak kifejlesztettünk erre egy nagyon jó módszert, megisszuk a pertut. Ezért van annyi részeg férfi nyilvános szórakozóhelyeken. :P
Én is azt mondom, hogy menj el.
Nem fogod megbánni.
A többiek szerintem az itallal arra gondoltak, hogy ha vannak valami gátlásaid akkor igyál meg egyet kettöt, hogy jól érezd magad. Ök nem rád értették, hogy rúgj be, hanem az ők szokták.
Az ital az oldja a gátlásokat. És ha iszol elötte egyet-kettöt akkor jobban érzed majd magad.
A másik meg az, ha nem ismered még öket akkor itt az alkalom, hogy megismerd. Attól nem lesz rosszabb, hogy több ismerösöd-barátod lesz, csak jobb.
Szerintem is menj el.
Velem is ez volt szilvezterkor a 17 éves barátom elhívott egy buliba,ahol sak egyetemisták voltakSenkit nem ismertem,de nagyon jól éreztem magam:)mert összehaverkodtam pár emberrel.Légy egy kicsit nyitottabb!ha eleve úgy állsz hozzá,hogy nem fogod jól érezni magad,akkor ne csodálkozz,ha pocsék hangulatod lesz.
Menj nyugodtan:)
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!