Mit gondoltok erről a helyzetről?
"csak azért hívott, hogy rajtam keresztül a haverjainak a fele is ingyen használhassa ott a dolgokat"
Ezt nem értem. Ha te nem vagy ott, nincs ez a lehetőség a haverjainak, ha ott vagy, akkor meg van?
Ööööö, igazából pontosan most sem értem, hogy működik ez a szisztéma, de én a sumákságokból kimaradnék.
Más az, ha mondjuk azt mondják, hogy aki kétszer befizeti, az harmadszorra ingyen használhatja. Vagy aki hoz még egy (vagy több) embert, aki fizet érte, annak kevesebbért (vagy ingyen) adják.
De ha az a pláne, hogy úgysem kérik mindenkitől az igazolást és így be akarja csapni a szolgáltatót, ehhez nem lennék partner. Egyrészt mert alapelvem, hogy amit igénybe veszek, annak megfizetem a megszabott árát, másrészt, mert ha lebukunk, akkor rendkívül kínosan érezném magam, hiába más vitt bele a simliskedésbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!